Få strøm fra nef Strøm A/S

Vi bruger strøm til utroligt mange ting hver eneste dag. De fleste hjem er fyldt med apparater, der bruger energi, og elektricitet er en forudsætning for, at vores hverdag fungerer - ganske enkelt. Derfor er en troværdig leverandør helt essentiel.

De fleste oplever dog, at el-markedet er kompliceret. Det kan være svært at gennemskue priser og betingelser - og vælge den rigtige el-løsning.

Hos nef Strøm går vi op i, at du ved, hvilken løsning du siger ja til. Vi leverer strøm, der følger markedsprisen, og der er ingen skjulte gebyrer. Samtidig støtter du lokale initiativer, når du vælger nef Strøm.

Hvordan får jeg nef Strøm?

Det er let at skifte til nef strøm - og det koster dig ikke noget. Hos nef Strøm har vi til dig som privatperson et tilbud, der giver ro i maven. Læs mere om nef Strøm - Privat

Er du erhvervskunde, kan vi også hjælpe dig. Kontakt os gerne på 63321100 for en uforpligtende snak, eller læs mere om nef Strøm - Erhverv.

Hos nef Strøm følger vi altid markedsprisen. Det, mener vi, er den bedste løsning for el-kunder i det aktuelle el-marked fordi:

  • det giver dig mulighed for at bruge strømmen, når den er billigst - og grønnest.
  • du kan være med til at aflaste elnettet, ved at brug strømmen uden for spidsbelastning.

Det med småt

Hos nef Strøm samler vi alt i regningen - både strøm og fiber - så det bliver overskueligt for dig. Din regning samler el-leverance, alle transportomkostninger, energiafgifter m.m.

Du modtager regningen den 1. i forbrugsmåneden, og den skal betales ca. 10 dage efter. Du kan tilmelde dig betalingsservice og/eller få din regning på mail.