Få tilskud på 17.000 kr. til køb af varmepumpe og andre tilskud, hvis du vil leje. Varmepumpepuljen åbner 12. september kl. 10.

Bliv klædt på til at ansøge om tilskuddet på online webinar den 6. september kl. 17:30 – 18:15. Hør også om andre tilskudsmuligheder, rabatter og varmepumpeløsninger via vores samarbejdspartner Nærvarme Danmark.

Book en plads her

Webinaret vil blive optaget, så du har mulighed for at se eller gense det på et senere tidspunkt. Book derfor gerne en plads, også hvis du ikke har mulighed for at være med på selve dagen.
Har du spørgsmål til webinaret, så kontakt Nærvarme Danmark på tlf. 70 22 12 14.

Det er besluttet, at alle gasfyr skal udfases i Danmark for at nedbringe Danmarks klimaaftryk, og af sikkerhedspolitiske årsager.

I nef arbejder vi sammen med Nærvarme Danmark for at tilbyde en attraktiv varmepumpeløsning som erstatning for gasfyr, oliefyr og træpillefyr. Således kan v hjælpe dig med både det tekniske, skrotning, installation og økonomisk tilskud. Oftest tager det kun 1-2 dage at få et helt nyt varmepumpeanlæg opsat. 

Økonomisk set er det, det helt rigtige tidspunkt at skifte til en luft til vand varmepumpe - uanset om du vil eje eller leje dit kommende varmeanlæg, fordi:

  1. Du kan ansøge om tilskud på 17.000 kr. til køb af varmepumpeanlæg. Ansøg den 12. september kl. 10 her. Uddeles til ca. 13.000 husstande. Gælder kun ved køb af varmepumpen.
    1. Bliv klar til at ansøge, når de åbner. Deltag i vores online webinar fra Nærvarme Danmark om varmepumpepuljen: 6. september kl. 17:30 Book en plads her
  2. Du kan spare ca. 8.500 kr. på afkobling fra gasnettet, så længe afkoblingsordningen er åben. Gælder køb og leje.
  3. Du opnår reduceret elafgift, der betyder, at du sparer næsten 1 kr. pr. kWh på husstandens elforbrug over 4.000 kWh/år. Køb og leje.
  4. Kunder i nef får via Nærvarme Danmark et yderligere økonomisk bidrag på 3.000 kr. uanset om du vil købe eller leje ved aftaleindgåelse senest 15/10-2023 og installation senest 31/12-2023.

Kæmpe miljøgevinst

Nærvarme Danmark og nef samarbejder om at fremme den grønne omstilling med en varmepumpeløsning i Kerteminde og omegn. Nærvarme Danmarks kunder sparer miljøet for omkring 60 mio. kg. CO2-e årligt grundet skrotningen af gasfyr, oliefyr og pillefyr. Det er lige så nemt som fjernvarme og det tager kun 1-2 dage at udskifte det gamle fyr med et varmepumpeanlæg. Nærvarme Danmark dækker hele landet og har en meget høj tilfredshedscore blandt kunderne. Derfor anbefaler vi Nærvarme Danmark.

Nu kan du få luft til vand varmepumpe på abonnement - med strøm fra dit lokale elselskab.

Nærvarme Danmark og nef Strøm samarbejder om en nem og komplet luft til vand varmepumpe-løsning på abonnement til alle husstande på Nordøstfyn.

nef Strøm leverer strømmen. Nærvarme Danmark tager investeringen og står for installation, drift og service.

Læs mere og bestil tilbud her