2/5 2024

Kabalen gik op...

...på nef Fondens første årlige repræsentantskabsmøde, hvor bestyrelsesformand Fedder Skovgaard præsenterede nye medlemmer i koncernens bestyrelser.
Læs mere her

 

3 nye ansigter
Fra venstre mod højre Hans Schultz, Jesper Kronborg Jensen, Laura Lund Olsen

Bestyrelsen for nef Fonden
Forrest fra venstre mod høJre Jakob Petersen, Laura Lund Olsen, Fedder Skovgaard, Mads Blirup
Bagerst fra venstre mod højre Michael Dyhr Thomsen, Hans Schultz, Jørgen Andersen
(Dorthe Hindsgaul mangler på foto)

 

27/4 2023

Repræsentantskabsmøde med ordentlighed i fokus

Burde ordentlighed ikke være en selvfølge? Hos nef har det at være ordentlige altid været i fokus - og aldrig har det været mere relevant.
Læs mere her

 

1/12 2022

Repræsentantskabsmøde med fokus på elprisen 

D. 30. december 2022 var nef Fondens repræsentantskab samlet til repræsentantskabsmøde. De høje elpriser optog en stor del af dagsordenen. nef har med succes ramt tidens trend ved at have ultrakorte svartider på telefonen i kombination med relevant rådgivning og et enkelt og troværdigt strømprodukt.
Læs mere her

 

29/4 2022

Repræsentantskabsmøde med årsregnskab og grøn dagsorden på programmet

D. 28. april 2022 blev nef Fondens helt nye repræsentantskab præsenteret for et historisk godt årsregnskab for 2021. Men det var specielt den grønne dagsorden, som optog en stor del af mødet.
Læs mere her

 

4/1 2022

Torben Larsen giver stafetten videre til ny teknisk chef i nef-koncernen

D. 1. januar 2022 overtog ingeniør Jørgen Skov Rasmussen stolen som teknisk chef i nef-koncernen.
Læs mere her

 

7/12 2021

Kampvalg om pladserne i nef's bestyrelse

Mandag d. 6. december 2021 var det nyvalgte repræsentantskab i nef Fonden samlet til møde for at vælge bestyrelse for de kommende 2 år.
Læs mere her

 

 

1/12 2021

Det nuværende repræsentantskab har haft sit sidste møde. Snart starter det nye repræsentantskab med både nye og genvalgte repræsentanter. Nogle af de emner der interesserer ikke bare repræsentanterne men også kunderne er de svimlende elpriser og ladestandere til elbiler.

Læs mere her

 

24/8 2021

nef har haft besøg af Pernille Weiss og Anne Fiber til en snak om grøn omstilling

Læs mere her 

2/7-2021
nef er klar med endnu en ladestander på Nordøstfyn!

Læs mere her

15/6 2021
nef skyder repræsentantskabsvalg igang! 

Læs mere her

20/5 2021
nef cykler for den gode sag- vil du med? 

Motionscykeltur til fordel for kampen mod Sclerose - Kjerteminde Avis (kjavis.dk)  

 

26/3 2021
nef Fonden udtræder som ejer i Waoo 

Læs pressemeddelelsen her


12/2 2021
nef etablerer ladestander til elbiler ved egen domicil til offenligt brug.
Nu kan alle i Kerteminde og omegn få ladet el-bilen op med den nye laderstander ved nef Fonden

Læs pressemeddelelsen her

 

15/1 2021
nef Strøm og Nærvarme Danmark i grønt samarbejde om miljøvenlig opvarmning af boliger på Nordøstfyn.

Læs pressemeddelelsen her 30/12 2020
nef og Kerteminde kommune opsætter ladestandere i Langeskov

Læs pressemeddelelsen her

8/12 2020
nef samarbejder med Spirii om ladestandere i Langeskov 

Læs pressemeddelelsen hernef Fonden får ny bestyrelsesformand ved årsskiftet 2020/2021
Læs pressemeddelelsen her-

Den 18. november 2018 kan nef Fonden og Niels Mertz Rasmussen fejre, at Niels Mertz Rasmussen har været formand for bestyrelsen i
nef Fonden i 25 år.

Niels blev i 1985 valgt til repræsentantskabet for Nordøstfyns Elforsyning og blev i 1993 valgt til formand for virksomhedens bestyrelse. Begge poster har han bestredet lige siden. Niels blev senest genvalgt til såvel repræsentantskab som bestyrelse i 2017, hvor nef Fonden holdt repræsentantskabsvalg med rekordstor valgdeltagelse.

Niels har i alle 25 år indtaget en central funktion i nef-koncernens styrende organer, hvor hans viden, erfaring og store engagement har været til stor gavn for koncernens udvikling. nef-koncernen er således i dag en af de mindre, men veldrevne el-koncerner i branchen, der på flere områder tør tænke nyt og vise vejen for andre el-koncerner i branchen.

Niels har en baggrund som el-installatør og startede i 1977 som selvstændig installatør under firmanavnet Mertz Electric. Han er kendt som en dygtig og reel håndværker, der følger med tiden og altid er fremme med den nyeste teknik, herunder tyverialarmer samt fjernaflæsningssystemer for el og fjernvarme med videre. Firmaet Mertz Electric blev i 2006 omdannet til et aktieselskab i forbindelse med et generationsskifte, og i 2011 blev Niels formelt pensionist.

Det betyder imidlertid blot, at Niels beskæftiger sig mere med alle sine øvrige gøremål, der spænder fra svømning og cykling over jagt til harmonikaspil og menighedsrådsarbejde. Men der bliver dog også tid til at nyde familielivet sammen med hustruen Lillian samt børn og børnebørn.

Niels Mertz Rasmussen og nef Fonden fejrer jubilæet ved en uformel reception i nef Fondens nye hal på Tårupstrandvej 15 i Kerteminde fredag den 23. november 2018 kl. 13-16.

Den 18. november 2018.


Så er der fest!

Niels Mertz Rasmussen har været bestyrelsesformand hos nef Fonden i 25 år.
Det skal fejres og alle er inviteret med som gæst.

Fredag, den 23. november fra kl. 13-16, 
inviterer vi til uformel reception i vores nye hal 
på Tårupstrandvej 15, 5300 Kerteminde.
Invitation
Det vil glæde os at se kunder, forretningsforbindelser, familie og venner af Niels og nef Fonden til en hyggelig og underholdende eftermiddag. Der vil være pølsevogn, fadøl og kaffe samt pandekager til børn og barnlige sjæle.

Du kan også høre mere om de nye fjernaflæste elmålere
Inden udgangen af år 2020, skal alle elforbrugere have fjernaflæste elmålere med timeregistrering.

Da vi holder receptionen i vores nye hal, anbefaler vi, at du tager en varm jakke og praktiske sko på.
Følg venligst vores parkeringsanvisninger, hvis du kommer i bil.

Hent invitationen som PDF her.

Den 5. november 2018.Pressemeddelelse, den 11. juni 2018 

Din (tæskegode, tempofyldte, populære, professionelle, personlige, glade, skarpe, berømte, hurtige, hjælpsomme, finurlige, friske) montør sætter gang i gaden!

Pr. 1. juli 2018 kræver elforsyningsloven, at det skal være lettere for dig at adskille Ravdex (elnetselskabet) fra nef Strøm og nef Fiber (de kommercielle selskaber) i nef-koncernen. nef-koncernen har hidtil delt montører under navnet nef. 1. juli 2018 er det imidlertid slut, og det vil fremover være det neutrale navn Din montør, du møder, når nef-koncernens medarbejdere kommer ud for at løse opgaver for nef Strøm, nef Fiber og Ravdex.

Ny lov - Nyt look
”Med Din montør får vi en neutral betegnelse for de montører og servicevogne, som nef Fondens tre datterselskaber alle benytter sig af. Når vores kunder på Nordøstfyn har brug for ydelser fra nef Strøm, nef Fiber eller Ravdex, er det stadig de samme montører, der kommer på besøg. Det er bare med et nyt look på grund af nye lovkrav,” forklarer Marianne Eriksen, direktør i nef Fonden.

Farverig humor med seriøsitet
”Vores montører har lang anciennitet og er kendte i lokalområdet. Det faktum har vi bygget en farverig og humoristisk visuel identitet op omkring. Grafik af humoristiske betegnelser for vores montører på forskelligfarvede biler vil utvivlsomt lyse op i gadebilledet, og det matcher vores mission om engagement og udvikling her på Nordøstfyn,” fortæller Marianne Eriksen.

For kunder, der køber ydelser hos nef Strøm, nef Fiber eller Ravdex, er der ingen forandring. Det er fortsat de samme montører, der kommer på installations- og servicebesøg samt vedligeholder ledningsnettet. De har blot andet arbejdstøj på og kører i servicebiler, hvor der står Din montør frem for det tidligere nef.

”De skærpede lovkrav gav os hovedbrud til at begynde med, men nu har vi i stedet udnyttet udfordringen til at forny os selv og skabe lidt gang i gaden. Det håber vi, at vores kunder og hele Nordøstfyn tager godt imod,” siger nef Fondens direktør, Marianne Eriksen.

For yderligere information, kontakt:
Marianne Eriksen, direktør 
Direkte: 63 32 11 25
Mobil: 20 25 57 55
me@nef.dk

FAKTA:
Pr. 1. juli 2018 kræver elforsyningsloven, at det skal være lettere for dig at adskille Ravdex (elnetselskabet) fra nef Strøm og nef Fiber (de kommercielle selskaber) i nef-koncernen. nef-koncernen har hidtil delt montører under navnet nef. 1. juli 2018 er det imidlertid slut, og det vil fremover være det neutrale navn Din montør, du møder, når nef-koncernens medarbejdere kommer ud for at løse opgaver for nef Strøm, nef Fiber og Ravdex; selvom det fortsat er de samme erfarne og dygtige montører, der besøger og servicerer alle kunderne på Nordøstfyn. 

nef-koncernen
nef-koncernen blev stiftet i 1967, og i 2000 blev virksomheden ændret til en erhvervsdrivende fond. nef Fonden ejer i dag 3 datterselskaber, Ravdex A/S, nef Strøm A/S og nef Fiber A/S. Ravdex er en netvirksomhed, der tager sig af drift og vedligeholdelse af elnettet og distribution af elektricitet. Virksomhedens miljøvenlige anlæg leverer elektricitet til ca. 16.300 elkunder på Nordøstfyn. nef Strøm A/S driver elhandelsvirksomhed med ansvar for levering af elektricitet til kunder i hele Danmark. nef Fiber A/S leverer fibernet til kunder på Nordøstfyn i samarbejde med Waoo.

Download pressemeddelelsen her som PDF.

 Minikursus for det nye repræsentantskab

Lørdag den 5. maj afviklede Fonden Langelands Elforsyning, Fonden Sydfyns Elforsyning og nef Fonden et minikursus for repræsentantskaberne i alle 3 selskaber. Minikurset var om god selskabsledelse, rettigheder og pligter samt særlige forhold knyttet til ledelsen af en erhvervsdrivende fond. Stor tak til alle repræsentanterne fra de 3 fonde, indlægsholdere Lars Aagaard, Julie Starostka og Johan Weihe.

Kurset blev afviklet i de smukke rammer hos Hotel Nyborg Strand.Den 7. maj 2018.


Beachvolleystævne i Kerteminde

Pressemeddelelse den 24. april 2018.

Den sidste weekend i juli byder nef Fonden, Odense Beach Volleyball Klub, Kerteminde Volleyball Klub, OV96, Sydbank, Fjord&Bælt, Kerteminde Minigolf, Spar, HEJTEX og Kerteminde Cityforening velkommen til op mod 400 beachvolleyspillere og omkring 2.000 tilskuere på Nordstranden.

Nordstranden i Kerteminde har siden de første Danmarksmesterskaber i beachvolley dannet rammen om DM-stævner i beachvolley med skiftende aktører. Kerteminde Volleyball Klub har været pioner allerede før, der var et officielt Danmarksmesterskab i beachvolley, og den er nu tilbage som arrangør i samarbejde med to erfarne Odenseklubber. Ringen er sluttet, og vi er rigtig glade for at være tilbage som aktør på Nordstranden, udtaler formanden for Kerteminde Volleyball Klub, Pernille Gjengedal.

"Vi håber på mere end 160 hold fra hele landet, så stævnet igen i år bliver det største stævne i Danmark på beachvolleytouren. Da det er et semifinalestævne, der giver kvalifikation til DM-finalerne, kommer alle de bedste spillere. Kertemindestævnet er det ældste og mest traditionsrige stævne på DM touren og samtidig det største", fortæller Pernille Gjengedal videre.

Det skyldes, at Kerteminde har en god strand, der ligger meget tæt på byen, som deltagerne gerne bruger, og at stævnet giver mulighed for socialt samvær samt overnatning på skolen. Det er det stævne, hvor flest breddespillere deltager, og hvert år er der en stor gensynsglæde og forventning til at besøge Kerteminde.

nef Fonden støtter stævnet igen i år for at skabe synlighed og give lokal energi tilbage til Kerteminde. "Vi ønsker, at spillere og tilskuere tager fra Kerteminde med et godt indtryk og ønsker at komme tilbage igen og igen", siger direktør i nef Fonden, Marianne Eriksen.
Sidste år var der en fotokonkurrence under stævnet, hvor nef Fonden var sponsor på præmien.
Her ses direktør Marianne Eriksen som gav prisen til vinderen som blev Søren Boelt.

Samarbejdet i år er udvidet med nye lokale sponsorer. ”Det er nødvendigt for at kunne levere en stor event som denne, og det er vi rigtig glade for”, lyder det fra en af arrangørerne Ole Buhl, fra OV96. Han fortsætter: ”Det har altid været en af vores målsætninger at få aktiveret Kerteminde by meget mere omkring vores stævne, for vi ved, at stævnet giver meget tilbage til byen. Stævnet tiltrækker både deltagere, ledsagere og tilskuere, der overnatter, spiser og handler i byen hen over weekenden. Det lykkes vi nu med takket være især samarbejdet med nef Fonden, der har skabt kontaktflade til lokale virksomheder og organisationer.”

Bent Juhler fra Odense Beachvolley Klub fortsætter: ”Vi er i beachvolleymiljøet så glade for det lokale samarbejde, der sidste år var afgørende for, at der blev et stævne. Vi blev positivt modtaget af nef Fonden, Cityforeningen og Fjord&Bælt. Og i år er flere kommet med. Så vi er nu sikre på, at stævnet også fremover vil have en fremtid i Kerteminde og mange flere kommer med omkring bordet”.

Derfor er vi rigtig glade for at bl.a. Sydbank, Kerteminde Minigolf, Spar og HEJTEX har set en værdi i at støtte op om stævnet. Sponsorerne er med til at give spillere, ledsagere og tilskuere en rar velkomst i Kerteminde og forhåbentlig lysten til at vende tilbage til byen ved andre lejligheder.

FAKTA:
Kerteminde Volleyball Klub (KV) er Danmarks pionerer i forhold til beachvolleystævner og lavede de første stævner før der var noget der hed Danmarksmesterskaber i beachvolleyball. Efter KV's succes overtog Dansk Volleyball Forbund initiativet og etablerede en DM-tour der skulle finde en dansk mester i beachvolley.

Odense Volleyball Klub (OBVK)
Odense Beachvolley Klub er blandt de 3 største beachvolleyklubber i Danmark! og en af de få klubber der kan tilbyde træning året rundt med et indendørs beachcenter i Odense, så spillernee kan træne hele året rundt. OBVK fungerer som forening ved hjælp af medlemmernes samt bestyrelsens store frivillige arbejde.

OV96
OV 96 er klubben for dem der er blevet lidt ældre, men stadig gerne vil spille volley på et rimeligt niveau. Medlemmerne er fortrinsvis tidligere divisions- og seriespillere. OV96 spiller både i hallerne og i sandet og har Danmarks mest intime beachvolleybane på Elmelundsvej I Odense. De er den klub der vel har mest erfaring i Danmark med at levere officials til beachvolleystævner, så kvaliteten er altid i top med der erfarne hjælpere fra klubben.

nef Fonden
nef-koncernen blev stiftet i 1967 og i 2000 blev virksomheden ændret til en fond. nef Fonden ejer i dag 3 datterselskaber, Ravdex A/S, nef Strøm A/S og nef Fiber A/S. Ravdex er en netvirksomhed, der tager sig af drift og vedligeholdelse af elnettet og distribution af elektricitet. Virksomhedens miljøvenlige anlæg leverer elektricitet til ca. 16.200 elkunder på Nordøstfyn. 

Vil du vide mere om arrangementet, eller ønsker du at være sponsor, så kontakt nef Fonden
på 63 32 11 00, att.: Mette Sørensen for nærmere aftale.

Hent pressemeddelelse som PDF her.


Hvad har Kerteminde Byskoles Udeskole og nef Fonden
dog tilfælles?

Pressemeddelelse den 18. april 2018."Umiddelbart intet. Og så alligevel, for vi vil gerne være en væsentlig og integreret spiller i nærområdet, som positivt bidrager til, at området fortsat udvikler sig inden for erhverv, bosætning, fritid og kultur", siger Marianne Eriksen, direktør i nef Fonden.

"Hele Udeskolen bruges af alle eleverne fra Kerteminde Byskole fra 0. klasse til 9. klasse. Der kan laves dansk/matematik forløb. Skrives digte og essays om alt det eleverne både kan se, høre og smage. I naturfagene kan der laves fagbøger, der kan arbejdes med forskellige energiformer – bygges små vindmøller. Årets gang i kompostbunken kan undersøges. Alle disse ting vil eleverne kunne dokumentere ved at bruge deres IPads til både at fotografere og skrive. Der kan arbejdes med fællesskab via lege og fælles oplevelser, og eleverne kan lære om god opførsel i naturen. Ja det er kun fantasien der sætter grænser", tilføjer Jette Møller, Afdelingsleder, Kerteminde Byskole. "Og torsdag den 19. april starter vi op igen med en flok glade elever" fortsætter Jette.

"Vi har valgt at give Udeskolen en håndsrækning i form af adgang til strøm og internet, så de unge mennesker kan få nem adgang til internettet på deres iPad, og har mulighed for at søge viden, når de 'står' i marken og arbejder. Ud over det giver det dem lys over landskabet, når de kommer i Udeskolen i de mørke måneder. De unge mennesker søger viden på mange forskellige måder, og det er dem, der skal føre vores lokale område og samfund videre, og det vil vi gerne bidrage til." fortsætter Marianne Eriksen.

"Når vi er færdige med gravearbejdet og installation af strøm og fiber, så inviterer vi til en lille reception og tænder i fællesskab for strømmen og fiberen" slutter Marianne Eriksen.

FAKTA:
Kerteminde Byskoles Udeskole
Hele området hedder Kerteminde Byskoles Udeskole i daglig tale blot kaldt Udeskolen. En del af Udeskolen er Skolehaverne. Det er et særligt forløb som starter hvert år i april måned i 4. Klasse og slutter i oktober måned når eleverne så går i 5. Klasse. Børnene sår med mere før ferien og høster efter ferien. På Kerteminde Byskole vil vi, at alle børn og unge bliver den bedste udgave af dem selv – løftet gennem læring, dannelse & trivsel.

Udeskolen ligger lige overfor nef Fonden på Tårupstrandvej 15.

For yderligere information, kontakt:
Jette Møller, Afdelingsleder
Kerteminde Byskole
Tlf.: 23 74 84 80
Mail: jml@kerteminde.dk

Marianne Eriksen, Direktør
nef Fonden
Tlf.: 63 32 11 00
Mail: me@nef.dk

Hent pressemeddelelse som PDF her.

Aftale på plads om 16.700 fjernaflæste NES-målere på Nordøstfyn

Pressemeddelelse den 15. februar 2018.Direktør Marianne Eriksen.

Aftale på plads om 16.700 fjernaflæste NES-målere på Nordøstfyn
nef Fonden, Ravdex A/S og nef Fiber A/S har indgået aftale med OneCo Elektro AS om levering af 16.700 stk. fjernaflæste NES-elmålere efter et netop gennemført EU-udbud. Aftalen inkluderer også tilhørende IT-applikationer samt en 15-årig driftsaftale.

Løsningen fra OneCo omfatter ikke bare mulighed for traditionel PLC-standardkommunikation, men også for aflæsning af målerne via IP-kommunikation. Dermed kan nef-koncernen på sigt udnytte de unikke fordele, der er ved realtiden og hastigheden i dataoverførsel via IP kontra målerenes standardkommunikation:

- Med IP-løsningen og dermed data i realtid kan vi tilbyde forbrugerne nye typer af tjenester. Realtidsdata åbner samtidig dørene for optimeringer i vores egen daglige drift, og på længere sigt til planlægning af nødvendige investeringer i vores anlæg, så de kan håndtere evt. kommende ændringer i forbrugsmønstre, siger Marianne Eriksen, der er direktør i nef Fonden.

Fælles forbrugsportal er en mulighed
- Elmålerne er forberedte til at kunne kommunikere med andre forbrugsmålere, og vi ser derfor et potentiale i at kunne tilbyde aflæsning af for eksempel vand-, varme- og gasmålere for andre forsyninger i området. På den måde får vi en fantastisk mulighed for at fastholde og forankre nogle services i lokalområdet, konstaterer nef Fondens bestyrelsesformand Niels Mertz Rasmussen. Et tværgående samarbejde kunne for eksempel være i form af en fælles forbrugsportal.

- Ved at vælge denne løsning er nef Fonden på mange måder på forkant med udviklingen. nef Fonden har, som den første, valgt denne fremtidssikrede løsning, og aftalen er OneCo’s første af sin art i Danmark. Den vil sikre os et godt fundament for lignende og andre projekter til det danske marked, tilføjer Ronny Brudeseth, der er Direktør for markedsudvikling i Norden i OneCo.

For yderligere information/kontakt:
Direktør Marianne Eriksen, nef Fonden, 20 25 57 55
Bestyrelsesformand i nef Fonden, Niels Mertz Rasmussen, 40 56 65 85
Direktør Jørgen Skov Rasmussen, nef Fiber A/S, 63 32 11 20
Direktør Torben Larsen, Ravdex A/S, 21 26 47 57

Fakta:
Lovgivningen pålægger alle elnetselskaber i Danmark at opsætte fjernaflæste elmålere med timeregistrering hos alle elforbrugere inden udgangen af år 2020. Udrulningen af fjernaflæste elmålere er et stort skridt på vej mod et intelligent elsystem.

nef-koncernen blev stiftet i 1967, og nef Fonden ejer i dag 3 datterselskaber: Ravdex A/S, nef Strøm A/S og nef Fiber A/S. nef-koncernen beskæftiger cirka 35 medarbejdere og opererer i forretningsområder, der er underlagt vidt forskellige rammevilkår - fra naturligt monopol med stærk regulering til fri konkurrence. 

  • Ravdex A/S har 16.700 målepunkter (elmålere)
  • Ravdex A/S ejer og driver mere end 930 km elkabel
  • nef Fiber A/S ejer og driver mere end 2559 km lyslederrør og -kabel
  • nef Fiber A/S tilbyder fibernet til ca. 17.000 boliger på Nordøstfyn, hvoraf over halvdelen allerede nu kan få det
  • nef Strøm A/S leverer elektricitet til ca. 13.000 kunder i hele Danmark, men primært på Fyn. Kunderne tæller såvel private hustande som større erhvervsvirksomheder.

OneCo Elektro AS er en del af den norskejede industrikoncern OneCo AS, som har kerneaktiviteter inden for gas, olie og marine, infrastruktur, industri, vedvarende energi og bygninger. OneCo har 800 ansatte og omsætter for 1,5 milliarder. OneCo leverer fjernaflæsningssystemer til cirka 50 elnetselskaber i Norge.

Download vores pressemeddelelse her.
Læs også pressemeddelelse fra Ravdex her.Fra venstre:

Per Jørgensen, OneCo
Niels Mertz Rasmussen, nef Fonden
Ronny Brudeseth, OneCo
Marianne Eriksen, nef Fonden
Torben Larsen, Ravdex
Jørgen Skov Ramussen, nef Fiber
Foto: Lisbeth Gram HansenNy bestyrelse i nef-koncernen

Pressemeddelelse den 13. december 2017.

I går tirsdag den 12. december mødtes den nye bestyrelse for nef Fonden. 
Den nye bestyrelse fik konstitueret sig således, at 

Niels Mertz Rasmussen fortsætter som bestyrelsesformand
Sonja Rasmussen tiltræder som ny næstformand
Fedder Skovgaard fortsætter som bestyrelsesmedlem
Jens Hansen fortsætter som bestyrelsesmedlem
Troels Maglegaard fortsætter som bestyrelsesmedlem
Dorthe Hindsgaul indtræder som nyt bestyrelsesmedlem.

Stort tillykke til de nye bestyrelsesmedlemmer og de erfarne kræfter i bestyrelsen.
Hos nef-koncernen kan vi ikke ønske os en bedre start på 2018: Vi har fået et blidt generationsskifte i repræsentantskabet og i bestyrelsen.

2018 bliver et travlt år, og vi skal i gang med mange nye og spændende projekter.

Så hold derfor øje med nef.dk, facebook og linkedin.dk - vi kommer til at rekruttere nye medlemmer til nef-familien.

For yderligere information, kontakt:
Direktør Marianne Eriksen, telefon 63 32 11 25
Bestyrelsesformand Niels Mertz Rasmussen, telefon 66 10 77 76
Næstformand Sonja Rasmussen, telefon 29 46 22 94.

Download vores pressemeddelelse her.


Pressemeddelelse - Fiberbredbånd til Bogensø

Der vil ligge en ekstra pakke under træet hos 54 husstande i Bogensø. De har nemlig fået godkendt deres ansøgning hos Bredbåndspuljen om støtte til at få installeret fiberbredbånd.

Bredbåndspuljen støtter med 365.700,- DKK.

Det betyder, at Bogensø i løbet af 2018 vil komme på lynhurtigt fiberbredbånd fra nef Fiber. Det er vi selvfølgelig glade for, for vi ser meget gerne, at vores område fortsat udvikler sig inden for erhverv, bosætning, fritid og kultur. Stort tillykke til Bogensø og os.


FAKTA om Bredbåndspuljen:
I år har 72 projekter fra 39 kommuner søgt om tilskud til hurtigere internet fra bredbåndspuljen.

Den blev oprettet af Venstre, Liberal Alliance, De Konservative og Dansk Folkeparti i 2016. Der blev afsat 200 millioner kroner over fire år: 80 millioner kroner det første år og 40 millioner kroner årligt frem til 2019.

Bredbåndspuljen blev i november 2017 forhøjet fra 40 millioner til 100 millioner.

I 2017 er der kommet 72 ansøgninger fra 39 forskellige kommuner. Tilsammen har de søgt for i alt 150 millioner kroner. Ansøgere får i disse dage besked om, hvorvidt de får tilskud.

Ansøgningerne vurderes ud fra et pointsystem, hvor der tildeles point ud fra fem objektive kriterier: Andel af egenbetaling (mindst 2000 kroner per adresse), totalpris per adresse, projektets størrelse og andel husstande i området, der deltager - og andel husstande med særligt dårligt internet, der deltager.

Puljen er en forsøgsordning, der administreres af Energistyrelsen. Effekten af puljen er under evaluering, hvorefter det besluttes, om midlerne for 2018 og 2019 skal udmøntes.

De ekstra 60 millioner kroner, der tilføres puljen i år, finansieres af statens reserver.

Kilder: Energistyrelsen og Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet.

For yderligere information kontakt:
Anne Line Rosenørn Nielsen, Direktør 63 32 11 72
Torben Larsen, Teknisk Chef 63 32 11 06
Marianne Eriksen, Best. Formand 63 32 11 25

Den 12. december 2017, kl. 14:20


Klem ikke de små elselskaber – man får måske noget andet, end man ønskede sig.

Marianne Eriksens debatindlæg i Jyllands-Posten fra den 20. august 2017 kl. 06:45 - læs det her.


nef Fonden søger nyt blod: Gennemsnitsalderen er faretruende høj

Foto: Helle Nordstrøm.

Direktør Marianne Eriksen har sat en kampagne i gang for at få flere til at engagere sig i deres lille lokale elselskab, som alle vi i forsyningsområdet er medejere af.
Foto: Helle Nordstrøm.

Artikel fra fyens.dk den 12. juli kl. 06:00. Læs den her.


70 fibernet-tilhængere i arbejdstøjet

Langeskov.
Artikel fra onsdag den 5. juli 2017 kl. 11:00
Delt med tilladelse fra Kjerteminde Avis, tekst og billedet af Leif Hansgaard.


Åbenhed giver positiv respons

Artikel fra torsdag den 6. juli 2017 kl. 07:38
Delt med tilladelse fra Kjerteminde Avis


Magasinet Boligforbedring

Hvis du ikke har modtaget magasinet Boligforbedring, så kan du læse det her.


Vi gi'r lokal energi til Team Rynkeby Odense

Læs Team Rynkeby Avisen her


nef sætter skub i kunderne

Læs artiklen (side 11) fra Kerteminde Ugeavis her
Tirsdag den 20. juni 2017


Så er repræsentantskabsvalget igen. Vil du være med?

Læs artiklen fra fyens.dk her.
Søndag den 18. juni 2017 kl. 14.00


Pressemeddelelse: "Jobopslag" fra nef Fonden

nef Fonden, der står bag el- og fiber til Nordøstfyn, opfordrer - med et glimt i øjet - engagerede kunder til at byde ind på "jobbet" som medlem af repræsentantskabet. Der er nemlig valg til det 27 mand (m/k) store repræsentantskab til efteråret. Målet er at få et stort og mangfoldigt felt af kandidater og at få en høj valgdeltagelse. Derfor har nef igangsat en række nye initiativer, som begynder i dag og fortsætter helt frem til 14. november 2017, hvor valget slutter.

Fredag den 16. juni 2017, mes.

Læs pressemeddelelse her


nef Fonden leverer udvikling til lokalområdet

Artikel fra Magasinet Boligforbedring

Fredag den 16. juni 2017

Læs artiklen her


Frække el-selskaber fejlinformerer nef Strøm kunder

Onsdag den 24. maj 2017 kl. 12:07
Delt med tilladelse af kjavis.dk
Læs artiklen her.


Surt show for forbrugerne, Elpriserne er braget i vejret de seneste otte år.

Torsdag den 1. juni 2017 kl. 21:30
Læs artiklen fra Finans her.


Der er fortsat wild west tilstande på elmarkedet - det er vi trætte af.

Læs artiklen her.


Beachvolley-stævnet reddet på målstregen

nef Fonden holder bolden i spil: Vi støtter DM i beachvolley på Kerteminde Nordstrand, så vi igen i år kan lokke mere 500 spillere og gæster til byen.

"Vi synes, det er vigtigt at støtte initiativer der skaber vækst og værdi for Kerteminde by. DM i beachvolley giver så meget mere igen til hele området".

Tirsdag den 18. april 2017 kl. 06:00
Læs artiklen fra fyens.dk her