Fokus på el og fibernet i Kerteminde

I nef-koncernen er vi den foretrukne el- og fiber-leverandør af internet og tv på Nordøstfyn. Har du brug for strøm eller fibernet i Kerteminde og omegn?

nef leverer strøm og pålidelig fiber - og har særligt fokus på at bidrage til vores lokalområde i Kerteminde og resten af Nordøstfyn.

Vi vil gerne være en væsentlig og integreret del i vores nærområde og ser gerne, at området fortsat udvikler sig inden for erhverv, bosætning, fritid og kultur.

 

Derfor støtter vi op om nye initiativer, der kan bidrage til dette, og som mangler en håndsrækning. Vi har desværre ikke en stor pengetank at dele ud af - men nef formår alligevel mange gange at bidrage afgørende til de initiativer, vi vælger at være en del af.

Hvorfor vælge nef?

Vi går vores egne veje, tænker nyt og engagerer os lokalt. Vi fremmer udvikling både via vores ydelser og vores lokale engagement.

Vi går op i, at det er let at gennemskue vores priser og betingelser. Derfor kan du trygt vælge nef til el og fibernet i Kerteminde og omegn. Hos os vil du ikke opleve skjulte gebyrer. 

 

Hos nef har vi stort fokus på at støtte lokalt. Når du vælger at bruge nef - er du selv med til at støtte lokale initiativer.

 

Vi har blandt andet støttet lokale arrangementer, som:
  • Beachvolleystævnet i Kerteminde
  • Kerteminde Kirsebær Festival
  • En håndsrækning til Skolehaverne til etablering af fibernet 

 

 

 

Leverandør på nef Fibers net

Ønsker du at etablere dig som leverandør på nef Fibers net, læs mere her.