Elektricitet er en nødvendig forudsætning for, at vores hverdag fungerer - ganske enkelt. De fleste el-kunder oplever dog ikke, at det er enkelt at finde den rigtige el-løsning - til priser og på betingelser som de kan gennemskue.

Uanset at el-markedet kan være en kompliceret størrelse, synes vi hos nef Strøm A/S, at det er vigtigt, at du kender den løsning, du har sagt ja til.

Hvordan får jeg nef Strøm?

Du kan nemt skifte til nef Strøm - det koster ikke noget. Hos nef Strøm har vi 2 el-løsninger (nef Strøm - Privat og nef Strøm - Erhverv), der begge følger markedsprisen. Vi mener, det er de bedste løsninger for el-kunder i det aktuelle el-marked. Indkøbspriserne er de sidste godt 5 år faldet, og der er ikke udsigt til, at prisniveauet er for opadgående. Vi har derfor valgt, at vores kunder skal have el-løsninger, der følger markedsprisen, som giver den maksimale fleksibilitet til at skifte til et andet produkt.

Det med småt
Din regning fra nef Strøm samler det hele: Både din el-leverance, alle transportomkostninger og energiafgifter med mere. Hos os får du alt samlet på en regning, både strøm og fiber. Du får regningen den 1. i forbrugsmåneden, og den skal betales 15 dage senere. Du kan tilmelde dig betalingsservice og/eller få din regning på mail.