nef Fiber får sommerhuse på Langø Nord online 

 

18.06.2019

I forbindelse med reetablering af områderne, hvor der er lagt fiber i jorden bliver der i øjeblikket fokuseret på at få nedgravet og tilkoblet fiberen, hvorefter den komplette reetablering af overfladerne vil ske. I første omgang dækkes de nedgravede kabler til med jord, hvorefter man afventer at jorden synker inden man færdiggør den fulde fin-reetablering. 

Vi arbejder hurtigst muligt og håber på tålmodighed og forståelse. 

23.5.2019 
Vores installatør ATEA er påbegyndt booking af de første installationer i den sydlige del af Langø.
Det er fortsat vores forventning, at projektet afsluttes omkring d. 1. juli 2019.

11.02.2019
Imens sommerhusejerne utålmodigt venter på at sæsonen rigtigt bliver skudt i gang, har vi en glædelig nyhed som måske kan gøre ventetiden til sommer lidt ekstra lang. I samarbejde med grundejerforeningerne Klintekrogen, Basbjerggård og Langø Hoved etablerer nef Fiber nemlig fiberbredbånd til alle sommerhusejerne i området.

Det betyder, at det fra sommeren 2019 vil være muligt at få direkte adgang til internet og tv så uanset, hvilket vejr sommeren byder på, vil der være mulighed for underholdning indendørs.

Hvis vi kan skaffe materialer og entreprenører (og vejret er med os) forventer vi, at starte nedgravningen af fiberrør i løbet af marts måned.

Projektet forventes afsluttet inden 1. juli 2019. 

Vi i nef glæder os til at få Langø Nord på fibernettet!