nef Fiber får sommerhuse på Langø Nord online 

 

15.08.2019

 Projektet er nu færdigt og kunderne er i drift.

Der mangler få huse som efter eget ønske venter med tilslutning.

Desuden er der få steder som mangler lidt reetablering efter gravning.

 

03.07.2019

Til sommerhusejere

Installationen er færdiggjort og klar til brug, når fiberinstallatøren forlader sommerhuset. Som tidligere beskrevet afsluttes installationen i en fiberboks på den indvendige side af, hvor det orange rør er gravet frem til.

Som en accepteret del af tilslutningsblanketten er et nef Fritidshus abonnement, som indeholder en 50/50 Mbit/s internetforbindelse.

Fiberboksen giver ikke mulighed for trådløst netværk (wi-fi), men det er muligt at tilslutte egen trådløs router til fiberboksen eller leje en trådløs router hos nef Fiber for DKK 20,00 pr. måned (lejen for den trådløse router opkræves hele året, også i eventuelle inaktive abonnements perioder).

Du får internetforbindelse ved at sætte et netværkskabel i Port 1 og frem til din PC, egen router eller den trådløse router du eventuelt har lejet af os

Ønskes en højere hastighed er det naturligvis muligt, at skrue op for den - se mere om mulighederne her: https://nef.dk/nef-fiber-as/fibernet/

Udover internet er det også muligt, at modtage IP TV-pakker - se pakker her: https://nef.dk/nef-fiber-as/ip-tv-pakker/

Eller sammensæt jeres egen TV-pakke ved hjælp af disse muligheder: https://nef.dk/nef-fiber-as/ip-frit-valg-kanaler/

Skulle I have spørgsmål til produkter sidder vores kundeservice klar ved telefonen på 63 32 11 00 - mandag-torsdag mellem 08.00-16.00 og fredag mellem 08.00-15.00.

21.06.2019

Vi er i øjeblikket udfordret af eftervirkninger af de kraftige regnskyld vi på det sidste har oplevet, hvilket gør at jorden er særdeles blød og svær at arbejde med.
De steder hvor der er gravet og lagt fiber i jorden afventer på, at få blæst fiberen igennem, hvorefter graverne vender tilbage og udfører den fuldstændige reetablering af områderne. 

Installatør Atea blæser fiberen igennem i uge 26-28, hvorefter kunderne bliver koblet på løbende.  

Det er vores forventning, at projektet nu afsluttes omkring medio juli pga. det drilske sommervejr. 

18.06.2019

I forbindelse med reetablering af områderne, hvor der er lagt fiber i jorden bliver der i øjeblikket fokuseret på at få nedgravet og tilkoblet fiberen, hvorefter den komplette reetablering af overfladerne vil ske. I første omgang dækkes de nedgravede kabler til med jord, hvorefter man afventer at jorden synker inden man færdiggør den fulde fin-reetablering. 

Vi arbejder hurtigst muligt og håber på tålmodighed og forståelse. 

23.5.2019 
Vores installatør ATEA er påbegyndt booking af de første installationer i den sydlige del af Langø.
Det er fortsat vores forventning, at projektet afsluttes omkring d. 1. juli 2019.

11.02.2019
Imens sommerhusejerne utålmodigt venter på at sæsonen rigtigt bliver skudt i gang, har vi en glædelig nyhed som måske kan gøre ventetiden til sommer lidt ekstra lang. I samarbejde med grundejerforeningerne Klintekrogen, Basbjerggård og Langø Hoved etablerer nef Fiber nemlig fiberbredbånd til alle sommerhusejerne i området.

Det betyder, at det fra sommeren 2019 vil være muligt at få direkte adgang til internet og tv så uanset, hvilket vejr sommeren byder på, vil der være mulighed for underholdning indendørs.

Hvis vi kan skaffe materialer og entreprenører (og vejret er med os) forventer vi, at starte nedgravningen af fiberrør i løbet af marts måned.

Projektet forventes afsluttet inden 1. juli 2019. 

Vi i nef glæder os til at få Langø Nord på fibernettet!