Status: Dalbybugten

Arbejdet i Dalbybugten er ved at være afsluttet. I samarbejde med Atea har vi fået etableret nef Fiber til alle dem, hvor vi har kunne få adgang til. Har du mod forventning ikke fået installeret nef Fiber, så kontakt os på 63 32 11 00 for nærmere aftale.

25.06.2018


Kære sommerhusejer i Dalbybugten,

vi kommer til Dalbybugten lørdag den 12. maj 2018 mellem kl. 10-12, hvor det er muligt for dig, at træffe os ved Rylevej 23.

Kom forbi og lad os få en snak om vores produkter og løsninger skræddersyet til dig på Danmarks bedste og stabile fibernet.Vidste du, Waoo er for ikke mindre end 7. år i træk blevet kåret som bedst i test af vores mange tilfredse kunder. Det betyder, at vores kunder de seneste 7 år har været de mest tilfredse internetkunder i hele Danmark. Og det er vi rigtigt stolte af, for så kan vi endnu et år kalde os for leverandør af Danmarks bedste internet.

04.05.2018


Godt nyt til Dalbybugten,

Frosten er næsten af jorden, og vi kan igen begynde at grave i Dalbybugten.

Der var meget fugtigt, da frosten satte ind i februar, og derfor udestår der en del reetablering i såvel vejarealer som på de enkelte grunde. Det vil vi hurtigst muligt få reetableret, men kan ikke love, at det er bragt i orden inden påske, hvilket vi håber på forståelse for. Vi vil derfor opfordre til, at henvendelser vedr. eventuelt manglende eller mangelfuld reetablering venter til efter påske med mindre, der er behov for akut reetablering.

Hvor der er ligger rør på jorden, som ikke er nedgravet, vil vi sørge for, at der kommer køreplader over, så I kan komme ubesværet ind i jeres sommerhus.

Efter påske påbegynder vi installationen af selve fiberboksen i jeres sommerhus, og som lovet kontakter vi jer i god tid, inden vi skal have adgang til jeres sommerhus. I bliver kontaktet på mail eller på telefon, for nærmere aftale.

God påske!

21.03.2018

Til sommerhusejerne i Dalbybugten,


På grund af frosten er alt gravearbejde stoppet indtil videre.

Flere af jer har spurgt til, hvornår I skal opsige eksisterende Internet-, telefoni og TV-leverandør.
Vi anbefaler, at I venter, til vi har installeret det nye produkt i huset.

Vi kontakter jer i god tid, når vi skal have adgang til jeres sommerhus.

02.03.2018

Kære sommerhusejer i Dalbybugten,


Hvis du er én af de 146 sommerhusejer i Dalbybugten, der har ønsket fibernet, så hold øje med din
mail-boks.
Vi sender vigtig information ud omkring placering af stikledning og fiberboks.

18.01.2018


nef Fiber har fået den tilstrækkelige tilslutning blandt sommerhusejerne til at etablere fiber i Dalbybugten.

Ud af 170 mulige sommerhuse, har 146 takket ja til at få lagt fiberen ind på deres grund.

Vi ser frem til at påbegynde etableringen, der kommer til at foregå efter aftale med hver enkelt sommerhusejer. Vi forventer at kunne påbegynde gravearbejdet i første kvartal af 2018.