Viasat History
10,-

Viasat History er dit vindue til verdenshistorien, oldtidens og den moderne tids historie, populær og alvorlig historie.

Viasat Explore
10,-

Viasat Explore er fyldt med eventyr og ekstreme oplevelser. Dokumentar, indholdsrige ekspeditioner og ekstrem sport.

Viasat Nature
10,-

Viasat Nature er dokumentarfilm i høj kvalitet med det bedste fra dyrenes og naturens verden.

Playboy
10,-

Sender fra kl. 23.00-04.00 efter Travel Channel - Fem vovede nattetimer med alt fra originale Playboy-serier og europæisk-producerede erotiske serier.

Extreme Sport
10,-

Extreme Sport Channel er et nederlandsk-baseret ekstrem sport tv-kanal til rådighed i hele Europa og Mellemøsten.

Arte
10,-

Kultur-kanal med film, temaaftener, dokumentarfilm, debat og reportager.

MTV Hits
10,-

MTV Hits er et stærkt supplement til MTV. MTV Hits sender alt det bedste og nyeste fra hitlisterne.

MTV Dance
10,-

MTV DANCE er en musikkanal, der helt og holdent er tilegnet dansemusik. Du får drum’n’bass, trance, garage, house og fest i en fantastisk dansepakke.

MTV Rocks
10,-

MTV ROCKS er dedikeret til rock og alternativ musik.

MTV
10,-

MTV - verdens største musik- og ungdomskanal. En global tv-kanal med lokalt fokus, som giver den bedste blanding af musik og nytænkende underholdning.

CBS Reality
10,-

CBS Reality er så uforudsigelige som livet. Bliv fotryllet af denne pris-vindende kanal viser overbevisende dokumentarfilm og live-drama. Hjem for det gode, det onde og det ekstraordinære.

NRK2
10,-

NRK2 HD er en norsk kanal med programmer som handler om fordybning.

SVT Barnkanalen
10,-

SVT Barnkanalen er en hel verden for børnene, hvor seerne og de oplægsholdere mødes som venner. En kanal, der tager børnene alvorligt.

Kunskabskanalen
10,-

-

Super RTL
10,-

-

kabel eins
10,-

kabel eins giver dig nogle af de største drama- og krimiserier og film fra den anden side af Atlanten. Følg også med i nyhederne flere gange dagligt.

Vox
10,-

VOX sender information og underholdning. Film og serier, dybdeborende journalistik, nyheder, rejse-, mad- og naturprogrammer, samt musik.

ProSieben
10,-

ProSieben satser på underholdning med internationale topserier, film, shows, hurtige nyheder og diverse magasiner.

3SAT
10,-

Videnskab, litteratur, dokumentar og musik. Teater, kunst og litteratur. 3SAT har forventninger til seernes intelligens – og du får smæk for skillingen.

Sat 7 Arabia
10,-

Den arabiske kanal SAT-7 sender kristne, muslimske udsendelser og blandt andet meget populære børneprogrammer, underholdning osv.

CCTV4
10,-

-

Sat 7 Arabia
10,-

Den arabiske kanal SAT-7 sender kristne, muslimske udsendelser og blandt andet meget populære børneprogrammer, underholdning osv.

AI Jazeera
10,-

Den arabisk-sprogede kanal sender nyheder, politik, religion, erhverv og økonomi.

Kanal 7
10,-

Kanal 7 Int. holder dig informeret om, hvad der sker på underholdnings- og nyhedsfronten i Tyrkiet og i resten af verden.

Euronews
10,-

Hos euronews tror vi på menneskets intelligens. Derfor er det vores pligt at give dig den rette mængde information, så du selv kan danne din egen mening om verden. Nyheder er ikke et spørgsmål om at have forudfattede meninger. Vores rolle er derfor at vise dig virkeligheden og levere troværdige nyheder, rigtige nyheder – rene nyheder.

Global international nyhedskanal
euronews er både Europas førende internationale nyhedskanal og en komplet multimedia platform for seerne på farten. euronews dækker nyheder fra hele verden med et europæisk perspektiv og sender 24-7.

TRT 1
10,-

TRT 1 er en tyrkisk public service-kanal, der sender nyheder, historie- og naturprogrammer. Af og til viser kanalen film og underholdningsprogrammer.

TRT Haber
10,-

TRT Haber er en tyrkisk public service-kanal, der sender nyheder, historie- og naturprogrammer. Af og til viser kanalen film og underholdningsprogrammer.

TRT 3
10,-

-

TRT Turk
10,-

TRT Turk - tyrkisk public service-kanal, der sender nyheder, historie- og naturprogrammer. Af og til viser kanalen film og underholdningsprogrammer.

tve
10,-

Spanien er tyrefægtning, flamenco og turisme. Men Spanien er også alt muligt andet. TVE Internacional sender intense film, aktuelle nyheder, nutidskunst og kultur.

France 24
10,-

France 24 er en engelsksproget international nyhedskanal, der tilbyder et nyt perspektiv og et alternativt syn på verdens begivenheder. FRANCE 24 leverer opdateringer hver halve time, hvor analytiske kommentarer hjælper seerne med bedre at forstå den internationale udvikling gennem nye vinkler. Med en 24/7 live transmission fra hele verden giver FRANCE 24 seere øjeblikkelig adgang til internationale nyheder. Dette understøttes af faste business- og sports-opdateringer, kulturelle rapporter, og ugentlige dybdegående features om politik, teknologi og miljø.

Rai News
10,-

-

Rai 1
10,-

Rai Uno sender underholdning, nyheder, sport og film 24 timer i døgnet.

Rai 2
10,-

-

Rai 3
10,-

-

TVP
10,-

TV Polonia henvender sig til polakker bosiddende i udlandet. Stationen sender nyheder, kultur, magasiner, film og shows.

TGN
10,-

-

eSportsTV
20,-

Viasat eSport er verdens første dedikerede 24/7 lineære eSport TV-kanal med live gaming-events, der vil sende mere end 1500 timer om året med liveudsendelser.

Discovery
20,-

Discovery Channel – faktuel og intelligent underholdning. Discovery Channel er kanalen, der i mere end 20 år har givet danskerne mulighed for at opleve prisvindende dokumentarer, fascinerende serier og intelligent underholdning fra hele verden.

Investigation
20,-

Investigation Discovery dykker ned i forbrydelser og opklaringsarbejde og viser programmer og serier om efterforskning, retsmedicin og patologi.

SCI Discovery Science
20,-

.

BCC World News
20,-

BBC World News – nyheder i højeste gear Er du til nyheder i højeste gear, så er den internationale nyheds- og informationskanal, BBC World, en kanal for dig. BBC WORLD sender nyheder, erhvervsstof og vejrmeldinger plus det bedste af BBC´s aktuelle nyheder, dokumentar-udsendelser og livsstilsprogrammer.

BBC Brit
20,-

BBC Brit viser faktuel underholdning i verdensklasse, hvor det meningsfulde og det meningsløse kolliderer. BBC Brit bliver det eksklusive hjem for Top Gear og kanalen, der blander ekspertise med underholdning, fakta med sjov og vittig med intelligent.
Kanalen vil dække en blanding af emner fra biler, eventyr, livsændrende øjeblikke, skæve britiske karakterer, chat show og komedie.

BBC Earth
20,-

BBC Earth inspirerer publikum ved at dele universets utrolige vidundere. Kanalen viser arbejdet fra verdens førende faktuelle filmskabere og tager publikum med på en spændende opdagelsesrejse.
Fra den mindste skabning under mikroskopet til de grænseløse vidder af rummet bringer BBC Earth hjertehamrende action, utrolige ideer og programmer om det vidunderlige ved af at være menneske.

History
20,-

Tag med på en fantastisk rejse, hvor den moderne verden møder de historiske rødder, og originale mænd lever utrolige liv. HISTORY® giver et underholdende, autentisk og spændende indblik i en inspirerende verden, der er meget mere end bare historie.

H2
20,-

H2® er kanalen, hvor information er lig med underholdning fortalt på nye, overraskende og spændende måder. Vi graver dybere i historien og dykker ned i en verden af overbevisende konspirationsteorier og myter, udforsker de uudtømmelige rigdomme, som verdenshistorien byder på, og indhyller seerne i de afgørende og skelsættende begivenheder i vores fortid og nutid. H2 er videnskab, militærhistorie, gamle kulturer og den moderne historie, og kanalen giver dig alt det, du ikke vidste om verden omkring os.

C more Golf
20,-

C More Golf viser dig golf fra nogle af de største turneringer i verden, blandt andet PGA Tour, Champions Tour og web.com Tour. Derudover vil der være interviews og baggrundshistorier.

Disney XD
20,-

Disney XD er en kanal for børn, primært drenge, i alderen 6-14 år, der elsker action, musik, humor og eventyr.

Disney Junior
20,-

Tekst mangler.

Nick Jr.
20,-

Nick Jr. er til børn mellem 2 og 6 år. Alt er med dansk tale og består af pædagogiske og lærerige programmer, et langsomt tempo og en tydelig pædagogik som hjælper barnets udvikling og inviterer til interaktivitet. Mød bl.a. Dora og Ni Hao Kai Lan.

Nickelodeon
20,-

Nickelodeon er for børn mellem 2 og 14 år, 100 % på dansk og for både piger og drenge. Nickelodeon viser et bredt udbud af de bedste tegneserier og serier. For de helt små og lidt større er der indlæringsprogrammer, der beviser at det sagtens kan være sjovt at lære. For de større børn er der sjove, skægge og spændende animerede serier, dramaer og komedier.

MTV Dance
20,-

MTV DANCE er en musikkanal, der helt og holdent er tilegnet dansemusik. Du får drum’n’bass, trance, garage, house og fest i en fantastisk dansepakke.

Travel Channel
20,-

Travel Channel er kanalen for globetrotterne, der vil vide mere om eksotiske og fjerne rejsemål. Få inspiration og tips til nye spændende rejser.

Vh1
20,-

Vh1 er musik for de 25-50-årige med de største hits. Vh1 sender musikvideoer, dokumentarer og koncerterne fra 80'erne, 90'erne og frem til i dag.

Vh1 Classic
20,-

VH1 Classic. Musikkanalen for de modne seere. Her får du Golden Oldie's på stribe både som musikvideoer og live-optræden fra de bedste koncerter verden over.

Nat Geo Wild
20,-

National Geographic Wild er kanalen, der lægger endnu mere vægt på natur, dyre- og udeliv.

Musik Fernsehen
20,-

Deutsches Musik Fernsehen sender de største tyske og internationale schlager hits 24 timer i døgnet. Oplev de nyeste sange og de mange klassikere, fra dine favorit kunstnere.

France 24
20,-

France 24 er en engelsksproget international nyhedskanal, der tilbyder et nyt perspektiv og et alternativt syn på verdens begivenheder. FRANCE 24 leverer opdateringer hver halve time, hvor analytiske kommentarer hjælper seerne med bedre at forstå den internationale udvikling gennem nye vinkler. Med en 24/7 live transmission fra hele verden giver FRANCE 24 seere øjeblikkelig adgang til internationale nyheder. Dette understøttes af faste business- og sports-opdateringer, kulturelle rapporter, og ugentlige dybdegående features om politik, teknologi og miljø.

Brazzers TV
20,-

-

TV5Monde
20,-

TV5Monde er den mest alsidige og udbredte satellitkanal i verden, der når ud til knap 300 millioner husstande i 202 lande. TV5Monde er et vindue ud mod den fransktalende verden fra Marokko til Cambodia, fra Frankrig, Belgien, Schweiz, Canada over lande i Caribien og Det Indiske Ocean til Polynesien.

TV5Monde er nyheder fra dele af verden, som du ikke ser på andre kanaler. Det er fransk gastronomi, kultur, mode, spændende dokumentarprogrammer, de fedeste film og serier på baggrund af nye og klassiske værker, underholdning i verdensklasse, quizzer, børneprogram-mer og meget mere.

TV5Monde er en enestående mulighed 24 timer i døgnet for at lære fransk sprog og kultur at kende - ikke kun fra Frankrig, men fra alle francophone lande.

TV3 MAX
30,-

TV3 MAX er den nye kanal byder på nogle af MTG’s stærkeste sportsrettigheder kombineret med unikt indhold inden for comedy og livsstil henvendt til især yngre mænd.

Eurosport 1
30,-

Eurosport sender hvert år over 3000 timers sport. Med over 20 års erfaring fra store sportsbegivenheder, er Eurosport et oplagt valg for sande sportselskere, der sætter pris på velinformerede og engagerede kommentatorer. Eurosport sender endvidere over 100 forskellige sportsgrene hvert år. VM, EM, World Cup, Grand Slam, Grand Tour – Eurosport er klar til at give seerne den bedste sportsoplevelse. Eurosport har blandt andet rettighederne til livesendinger fra vintersportens World Cup afdelinger og mesterskaber, tennis fra Australien Open, French Open og US Open, cykling i form af Giro d’Italia og Tour de France, 24 timers Le Mans, Dakarrally, atletik, FIA WTCC, ridning, svømning, de store maraton løb i New York, London, Paris og Berlin, de afrikanske mesterskaber i fodbold, damernes EM i fodbold, Superbike VM samt store snookerturneringer. Eurosport viser også meget anden sport som følges tæt i populære magasiner. Disse magasiner kunne eksempelvis være US PGA i golf, CrossFit-programmet ”The Box” eller klassikeren ”Eurogoals”.

TLC
30,-

TLC – plads til fordybelse, lune, gråd og grin. Passionerede personligheder med begge ben på jorden. Inspirerende og autentiske programmer med humor og kant. Spændende genrer med tyngde og bredde, internationale produktioner og nye formater af højeste kvalitet.

Disney Channel
30,-

Disney Channel er børnekanalen med en blanding af de velkendte Disney favoritter, nye populære serier og et stort udbud af de store Disney film.

Animal Planet
30,-

Animal Planet er Danmarks eneste tv-kanal, der udelukkende viser programmer fra klodens mangfoldige dyreliv. Er du til sjove, rørende og lærerige oplevelser i selskab med alverdens dyr, og er du ikke bange for at lade dig føre af hjertet, så er Animal Planet tv-kanalen for dig.
I 2017 er der nye dyreprogrammer på Animal Planet.

MTV Live
30,-

MTV LIVE HD er en musikbaseret underholdningskanal, som tager udgangspunkt i legendariske, klassiske og splinternye MTV og Vh1 programmer.

National Geographic
30,-

National Geographic byder på et nyt og udfordrende syn på verden.

TV 2
40,-

TV2 er danskernes foretrukne tv-kanal, som er kendetegnet ved et mangfoldigt programudbud, der omfatter nyheder, underholdning, topsport, dansk fiktion, aktualitet og dokumentar, spillefilm, morgen-tv, børne-tv og meget mere. Foruden at være Danmarks mest sete kanal er TV2 den kanal, der sender flest timers nyheder om året. TV2 er ligeledes den kanal, som sender flest danske programmer, ligesom TV2 er kanalen, der sender flest timers førstegangsudsendelser.

TV 2 Charlie
40,-

TV2 Charlie er TV2s kanal med god gedigen underholdning, og TV2 Charlie er nu – efter flere år med stærkt stigende seertilslutning og øget sendetid – Danmarks tredje største kanal kun overgåret af TV2 og DR1. TV2 Charlies programudbud er danske programmer som ”Spørg Charlie”, ”Talkshowet Meyerheim”, ”Hvem er hvem”, ”Jarls Quizshow” og ”Top Charlie”, gamle danske film, britiske krimi- og dramaserier og koncerter med danske og udenlandske kunstnere.

TV 2 Sport
40,-

TV2s nye sportskanal har fokus på danske rettigheder, live-sport, events og journalistisk, og kanalen har sammen med TV2s hoved kanal – bl.a. enerettigheder til dansk håndbold. Herudover har sportskanalen rettigheder til dansk ishockey, dansk basketball og dansk DTC-motorsport. Sportskanalen vil sende masser af live-transmissioner og vil også dække de store events som OL, VM i fodbold, slutrunder i håndbold og internationale cykelløb.

TV 2 Fri
40,-

TV2 FRI er den danske tv-kanal, der mest rendyrket omfavner livsstilsområdet, og som inspirerer til at få mere ud af livet og til at dyrke det frirum, som vi alle har behov for. Mange danskere føler, at de virkelig lever, når de rejser, og blandt de mange programmer på livsstilsområdet, man kan følge på TV2 FRI, er netop rejseprogrammer med inspirerende danskere. Også haveprogrammer af højeste kvalitet og de bedste livsstilsprogrammer fra hele verden kan opleves på TV2 FRI.

TV3 puls
40,-

TV3 puls er god underholdning, medrivende sport, inspirerende livsstilsprogrammer, fede film og prisbelønnede serier. En kanal for både mænd og kvinder, der sætter pris på solidt indhold.

Viasat Golf
40,-

Mere end 1.400 timers direkte golf.

Discovery
40,-

Discovery Channel – faktuel og intelligent underholdning. Discovery Channel er kanalen, der i mere end 20 år har givet danskerne mulighed for at opleve prisvindende dokumentarer, fascinerende serier og intelligent underholdning fra hele verden.

Eurosport 2
40,-

Eurosport 2 er en sportsdedikeret kanal, der sender mere end 2000 timers live sport hvert år. Som med søster-kanalen Eurosport fokuserer Eurosport 2 på at sende alverdens sport. Eurosport 2 bruger, ligesom Eurosport, dygtige og engagerede kommentatorer, der er eksperter indenfor hver sin sportsgren. Eurosport 2 har enestående rettigheder til mange forskellige sportsgrene heriblandt fodbold fra den tyske Bundesliga med 5 direkte sendinger hver uge. Eurosport 2 sender hele året, uanset om det er sommer eller vinterbegivenheder. Eksempelvis sender kanalen BMX, surfing, snowboard og freestyle fra diverse vinter World Cups. Holdsport har dog en helt speciel plads på Eurosport 2, som sender store og klassiske turneringer som Champions League i håndbold og Eurocup i Basketball. Endvidere sender Eurosport 2 også amerikansk fodbold fra NCAA samt australsk fodbold. Cykling, motorsport, snooker, cricket og tennis er også vigtige sportsgrene på kanalen, og under Grand Slam turneringer sender såvel Eurosport som Eurosport 2 en uovertruffen stor mængde af tennis.

dk4
40,-

dk4 sender døgnet rundt. Over 80 procent af programmerne er danske, og der er nye programmer på skærmen hver eneste dag.

Skal man sige det kort, så sender dk4 alt det, der mangler på de andre tv-stationer. Det vil blandt meget andet sige dansk musik, programmer om teater, fritid, sundhed, litteratur, eksistens, jagt, lystfiskeri, campingliv, motorcykler, mad og livsstil.

dk4 er privat public service, der tager udgangspunkt i Danmark.

Dantoto
40,-

Dantoto beskæftiger sig med spil på heste og hunde, og hver dag viser Dantotos tv-selskab 3-4 timer fra en eller flere af landets 10 væddeløbsbaner.

C more Golf
40,-

C More Golf viser dig golf fra nogle af de største turneringer i verden, blandt andet PGA Tour, Champions Tour og web.com Tour. Derudover vil der være interviews og baggrundshistorier.

TV 2 Zulu
50,-

TV2 Zulu er skæv comedy, nytænkende sitcoms og hjerteligt drengerøvsfjernsyn. Det er kanalen, der viser vanvittige og vovede programmer med seersucceser som ”Zulu Djævleræs” og underholdningsshowet ”Argh! Det gjorde jeg bare ikk´”. TV2 Zulu giver dig de fedeste awardshows som det legendariske ”Zulu Awards”, hvor vi kårer de største talenter indenfor musik, tv, radio, film og sport samt ”Zulu Comedy Galla”, hvor vi hylder tidens største komikere.

TV 2 News
50,-

TV2 NEWS er Danmarks største og mest sete nyhedskanal, der – med særligt fokus på breaking news, politik og finans – sender nyheder og magasinprogrammer som ”Mogensen & Kristiansen” og ”Tirsdagsanalysen” - 24 timer i døgnet. NEWS sender også det udenrigspolitiske magasin ”Ellemann|Lykketoft”, mediemagasinet ”Presselogen”, der sætter pressens etik til debat, sportsdebatprogrammet ”Ankerdal på NEWS” og kulturmagasinet ”Kulturen på NEWS”, der sender daglige kulturnyheder og kulturdebat med Stéphanie Surrugue som vært.

TV3
50,-

TV3 HD står for underholdningen med masser af danske programmer og et suverænt miks af bl.a. storfilm, reality og serier.

TV3 Sport 1
50,-

Premium sportskanal, der blandt nøglerettighederne har Champions League fodbold, Superligafodbold, NFL, Wimbledon-tennis, Ishockey VM, dansk ishockey, NHL og håndbold.

Kanal 4
50,-

Kanal 4 - kvindekanalen med tid til nærvær og fordybelse. Her finder du rørende og livsbekræftende reportageserier, populære danske dokumentarserier og prisvindende, internationale dramaserier og film. Her er plads til følelser og refleksion, når du kommer helt tæt på virkelighedens dramaer og får medrivende tv, der taler til hjertet og mærkes i maven.

Kanal 5
50,-

Kanal 5 – tv til hele familien. Den brede underholdningskanal, der vil gøre dig en oplevelse rigere uanset alder og køn. Her finder du store danske underholdningsprogrammer, populære amerikanske krimiserier, danske reportageserier, det danske landsholds EM kvalifikationskampe, samt de bedste danske og udenlandske film. Sendes også analogt.

6'eren
50,-

6’eren – tv for mænd. På 6’eren finder du vaskeægte mandefilm, action- og comedy serier og de bedste fodboldligaer i verden: Premier League, La Liga, Europa League, spansk og engelsk pokalfodbold samt EM- og VM-kvalifikationskampe. Er du mere til fart over feltet, hurtige biler og koldblodig hævntørst kan du også lade dig underholde af de mange actionfilm og serier som sendes dagligt på kanalen.

Canal9
50,-

CANAL9 er sport, action, dramatik, spænding og gang i den. Der er film, krimi-serier, dokumentarprogrammer på programfladen. Alt fra Glamour til Law & Order: Criminal Intent. Og så er der fodbold! Superliga, La Liga og Europa League. Alle top holdene spiller på CANAL9. Det hele er flot præsenteret af vores profiler: Michael Gravgaard, Erik Rasmussen, Mette Cornelius og Stig Tøfting.

TV3 Plus
90,-

TV3+ er hjemstedet for verdens bedste serier, underholdning og fodbold.

Hustler TV
90,-

Hustler TV er ucensureret hardcore porno af absolut højeste kvalitet.