Så er vi i gang med installation af det, for mange, længe ventede fibernet i området. 

De første på Sandbankevej er allerede i drift og vores dygtige teknikere arbejder sig vej mod Langeskovvej, Vandværksvej og Skovvangsvej. 

 

Vi glæder os til at komme til at levere bredbånd til 41 boliger på Hvileholmsvej, Skovvangsvej, Sandbankevej,  Langeskovvej og Vandværksvej - 5550 Langeskov.

Projektet skal være færdigt i år og vi forventer, at starte gravearbejdet op inden sommerferien og inden start vil der komme en overordnet tidsplan her på siden.

Gravearbejdet forventes at starte i løbet af juni måned. De tilmeldte husstande modtager inden opstart information om gravearbejdet, herunder stikledninger og indføringssted, samt om fiberinstallation i boligen.

Etablering af kundetilslutninger forventes foretaget i perioden august - oktober.

Gravearbejdet starter i uge 25 på Sandbankevej, hvor beboerne har modtaget information herom.

De tilmeldte beboere på Hvileholmsvej, Skovvangsvej, Sandbankevej, Langeskovvej og Vandværksvej vil som projektet skrider frem løbende modtage information om gravearbejde, abonnementsvalg og fibertilslutning.

 

Gravearbejdet på Skovvangsvej, Vandværksvej, Langeskovvej og Sandbankevej afsluttes i uge 34, og der forventes opstart af kundeinstallationer i dette område primo 01. September 2021.

 

Der påbegyndes gravearbejde via Birkevej til Hvileholmsvej i uge 35.