TV3 MAX

TV3 MAX er den nye kanal byder på nogle af MTG’s stærkeste sportsrettigheder kombineret med unikt indhold inden for comedy og livsstil henvendt til især yngre mænd.

Eurosport 1

Eurosport sender hvert år over 3000 timers sport. Med over 20 års erfaring fra store sportsbegivenheder, er Eurosport et oplagt valg for sande sportselskere, der sætter pris på velinformerede og engagerede kommentatorer. Eurosport sender endvidere over 100 forskellige sportsgrene hvert år. VM, EM, World Cup, Grand Slam, Grand Tour – Eurosport er klar til at give seerne den bedste sportsoplevelse. Eurosport har blandt andet rettighederne til livesendinger fra vintersportens World Cup afdelinger og mesterskaber, tennis fra Australien Open, French Open og US Open, cykling i form af Giro d’Italia og Tour de France, 24 timers Le Mans, Dakarrally, atletik, FIA WTCC, ridning, svømning, de store maraton løb i New York, London, Paris og Berlin, de afrikanske mesterskaber i fodbold, damernes EM i fodbold, Superbike VM samt store snookerturneringer. Eurosport viser også meget anden sport som følges tæt i populære magasiner. Disse magasiner kunne eksempelvis være US PGA i golf, CrossFit-programmet ”The Box” eller klassikeren ”Eurogoals”.

TLC

TLC – plads til fordybelse, lune, gråd og grin. Passionerede personligheder med begge ben på jorden. Inspirerende og autentiske programmer med humor og kant. Spændende genrer med tyngde og bredde, internationale produktioner og nye formater af højeste kvalitet.

Animal Planet

Animal Planet er Danmarks eneste tv-kanal, der udelukkende viser programmer fra klodens mangfoldige dyreliv. Er du til sjove, rørende og lærerige oplevelser i selskab med alverdens dyr, og er du ikke bange for at lade dig føre af hjertet, så er Animal Planet tv-kanalen for dig.
I 2017 er der nye dyreprogrammer på Animal Planet.

MTV Live

MTV LIVE HD er en musikbaseret underholdningskanal, som tager udgangspunkt i legendariske, klassiske og splinternye MTV og Vh1 programmer.

Paramount Network

Paramount NETWORK er en amerikansk TV-kanal, der sender komiske programmer, både originale og syndikerede. Kanalen er mest berømt for at sende den kontroversielle tv-serie South Park og for det politiske satire-talkshow, The Daily Show.

Investigation

Investigation Discovery dykker ned i forbrydelser og opklaringsarbejde og viser programmer og serier om efterforskning, retsmedicin og patologi.

The HISTORY Channel

Tag med på en fantastisk rejse, hvor den moderne verden møder de historiske rødder, og originale mænd lever utrolige liv. The HISTORY Channel giver et underholdende, autentisk og spændende indblik i en inspirerende verden, der er meget mere end bare historie.

Nickelodeon

Nickelodeon er for børn mellem 2 og 14 år, 100 % på dansk og for både piger og drenge. Nickelodeon viser et bredt udbud af de bedste tegneserier og serier. For de helt små og lidt større er der indlæringsprogrammer, der beviser at det sagtens kan være sjovt at lære. For de større børn er der sjove, skægge og spændende animerede serier, dramaer og komedier.