Discovery

Discovery Channel – faktuel og intelligent underholdning. Discovery Channel er kanalen, der i mere end 20 år har givet danskerne mulighed for at opleve prisvindende dokumentarer, fascinerende serier og intelligent underholdning fra hele verden.

Investigation

Investigation Discovery dykker ned i forbrydelser og opklaringsarbejde og viser programmer og serier om efterforskning, retsmedicin og patologi.

SCI Discovery Science

.

BCC World News

BBC World News – nyheder i højeste gear Er du til nyheder i højeste gear, så er den internationale nyheds- og informationskanal, BBC World, en kanal for dig. BBC WORLD sender nyheder, erhvervsstof og vejrmeldinger plus det bedste af BBC´s aktuelle nyheder, dokumentar-udsendelser og livsstilsprogrammer.

BBC Brit

BBC Brit viser faktuel underholdning i verdensklasse, hvor det meningsfulde og det meningsløse kolliderer. BBC Brit bliver det eksklusive hjem for Top Gear og kanalen, der blander ekspertise med underholdning, fakta med sjov og vittig med intelligent.
Kanalen vil dække en blanding af emner fra biler, eventyr, livsændrende øjeblikke, skæve britiske karakterer, chat show og komedie.

BBC Earth

BBC Earth inspirerer publikum ved at dele universets utrolige vidundere. Kanalen viser arbejdet fra verdens førende faktuelle filmskabere og tager publikum med på en spændende opdagelsesrejse.
Fra den mindste skabning under mikroskopet til de grænseløse vidder af rummet bringer BBC Earth hjertehamrende action, utrolige ideer og programmer om det vidunderlige ved af at være menneske.

The HISTORY Channel

Tag med på en fantastisk rejse, hvor den moderne verden møder de historiske rødder, og originale mænd lever utrolige liv. The HISTORY Channel giver et underholdende, autentisk og spændende indblik i en inspirerende verden, der er meget mere end bare historie.

HISTORY2

HISTORY2® er kanalen, hvor information er lig med underholdning fortalt på nye, overraskende og spændende måder. Vi graver dybere i historien og dykker ned i en verden af overbevisende konspirationsteorier og myter, udforsker de uudtømmelige rigdomme, som verdenshistorien byder på, og indhyller seerne i de afgørende og skelsættende begivenheder i vores fortid og nutid. HISTORY2 er videnskab, militær historie, gamle kulturer og den moderne historie, og kanalen giver dig alt det, du ikke vidste om verden omkring os.

C more Golf

C More Golf viser dig golf fra nogle af de største turneringer i verden, blandt andet PGA Tour, Champions Tour og web.com Tour. Derudover vil der være interviews og baggrundshistorier.

Nick Jr.

Nick Jr. er til børn mellem 2 og 6 år. Alt er med dansk tale og består af pædagogiske og lærerige programmer, et langsomt tempo og en tydelig pædagogik som hjælper barnets udvikling og inviterer til interaktivitet. Mød bl.a. Dora og Ni Hao Kai Lan.

Nickelodeon

Nickelodeon er for børn mellem 2 og 14 år, 100 % på dansk og for både piger og drenge. Nickelodeon viser et bredt udbud af de bedste tegneserier og serier. For de helt små og lidt større er der indlæringsprogrammer, der beviser at det sagtens kan være sjovt at lære. For de større børn er der sjove, skægge og spændende animerede serier, dramaer og komedier.

Club MTV

Club MTV er kanalen, der aldrig sover. Vi tilbyder non-stop party-stemning direkte ind i stuen, hver dag, døgnet rundt, og spiller kun sange, du kan danse til – om det så er edm-hymner, urban hits, den nyeste danse-pop, eller de største danseklassikere fra de sidste årtier.

Travel Channel

Travel Channel er kanalen for globetrotterne, der vil vide mere om eksotiske og fjerne rejsemål. Få inspiration og tips til nye spændende rejser.

MTV 80s

Tilbage til hvor det hele begyndte! Årtiet der gav os stort hår, store skuldre og den største musik. Her finder du de perfekte power ballader og de største film soundtracks, så hvad end du vil læne dig tilbage og slappe af eller springe op af stolen og danse med, så har vi det perfekte 80’er soundtrack til dig!

Vh1 Classic

VH1 Classic. Musikkanalen for de modne seere. Her får du Golden Oldie's på stribe både som musikvideoer og live-optræden fra de bedste koncerter verden over.

Musik Fernsehen

Deutsches Musik Fernsehen sender de største tyske og internationale schlager hits 24 timer i døgnet. Oplev de nyeste sange og de mange klassikere, fra dine favorit kunstnere.

France 24

France 24 er en engelsksproget international nyhedskanal, der tilbyder et nyt perspektiv og et alternativt syn på verdens begivenheder. FRANCE 24 leverer opdateringer hver halve time, hvor analytiske kommentarer hjælper seerne med bedre at forstå den internationale udvikling gennem nye vinkler. Med en 24/7 live transmission fra hele verden giver FRANCE 24 seere øjeblikkelig adgang til internationale nyheder. Dette understøttes af faste business- og sports-opdateringer, kulturelle rapporter, og ugentlige dybdegående features om politik, teknologi og miljø.

TV5Monde

TV5Monde er den mest alsidige og udbredte satellitkanal i verden, der når ud til knap 300 millioner husstande i 202 lande. TV5Monde er et vindue ud mod den fransktalende verden fra Marokko til Cambodia, fra Frankrig, Belgien, Schweiz, Canada over lande i Caribien og Det Indiske Ocean til Polynesien.

TV5Monde er nyheder fra dele af verden, som du ikke ser på andre kanaler. Det er fransk gastronomi, kultur, mode, spændende dokumentarprogrammer, de fedeste film og serier på baggrund af nye og klassiske værker, underholdning i verdensklasse, quizzer, børneprogram-mer og meget mere.

TV5Monde er en enestående mulighed 24 timer i døgnet for at lære fransk sprog og kultur at kende - ikke kun fra Frankrig, men fra alle francophone lande.