Viasat History

Viasat History er dit vindue til verdenshistorien, oldtidens og den moderne tids historie, populær og alvorlig historie.

Viasat Explore

Viasat Explore er fyldt med eventyr og ekstreme oplevelser. Dokumentar, indholdsrige ekspeditioner og ekstrem sport.

Viasat Nature

Viasat Nature er dokumentarfilm i høj kvalitet med det bedste fra dyrenes og naturens verden.

Playboy

Sender fra kl. 23.00-04.00 efter Travel Channel - Fem vovede nattetimer med alt fra originale Playboy-serier og europæisk-producerede erotiske serier.

Extreme Sport

Extreme Sport Channel er et nederlandsk-baseret ekstrem sport tv-kanal til rådighed i hele Europa og Mellemøsten.

Arte

Kultur-kanal med film, temaaftener, dokumentarfilm, debat og reportager.

MTV Hits

MTV Hits er et stærkt supplement til MTV. MTV Hits sender alt det bedste og nyeste fra hitlisterne.

Club MTV

Club MTV er kanalen, der aldrig sover. Vi tilbyder non-stop party-stemning direkte ind i stuen, hver dag, døgnet rundt, og spiller kun sange, du kan danse til – om det så er edm-hymner, urban hits, den nyeste danse-pop, eller de største danseklassikere fra de sidste årtier.

MTV 90s

MTV skruer tiden tilbage til årtiet, der gav os Girl-Power, Britpop & Grunge. MTV 90s er det ultimative throwback soundtrack, med utallige hits, fede dance anthems & utrolige “one hit wonders”!

MTV

MTV - verdens største musik- og ungdomskanal. En global tv-kanal med lokalt fokus, som giver den bedste blanding af musik og nytænkende underholdning.

CBS Reality

CBS Reality er så uforudsigelige som livet. Bliv fotryllet af denne pris-vindende kanal viser overbevisende dokumentarfilm og live-drama. Hjem for det gode, det onde og det ekstraordinære.

NRK2

NRK2 HD er en norsk kanal med programmer som handler om fordybning.

SVT Barnkanalen

SVT Barnkanalen er en hel verden for børnene, hvor seerne og de oplægsholdere mødes som venner. En kanal, der tager børnene alvorligt.

Kunskabskanalen

-

Super RTL

-

kabel eins

kabel eins giver dig nogle af de største drama- og krimiserier og film fra den anden side af Atlanten. Følg også med i nyhederne flere gange dagligt.

Vox

VOX sender information og underholdning. Film og serier, dybdeborende journalistik, nyheder, rejse-, mad- og naturprogrammer, samt musik.

ProSieben

ProSieben satser på underholdning med internationale topserier, film, shows, hurtige nyheder og diverse magasiner.

3SAT

Videnskab, litteratur, dokumentar og musik. Teater, kunst og litteratur. 3SAT har forventninger til seernes intelligens – og du får smæk for skillingen.

Sat 7 Arabia

Den arabiske kanal SAT-7 sender kristne, muslimske udsendelser og blandt andet meget populære børneprogrammer, underholdning osv.

CCTV4

-

Sat 7 Arabia

Den arabiske kanal SAT-7 sender kristne, muslimske udsendelser og blandt andet meget populære børneprogrammer, underholdning osv.

AI Jazeera

Den arabisk-sprogede kanal sender nyheder, politik, religion, erhverv og økonomi.

Kanal 7

Kanal 7 Int. holder dig informeret om, hvad der sker på underholdnings- og nyhedsfronten i Tyrkiet og i resten af verden.

Euronews

Hos euronews tror vi på menneskets intelligens. Derfor er det vores pligt at give dig den rette mængde information, så du selv kan danne din egen mening om verden. Nyheder er ikke et spørgsmål om at have forudfattede meninger. Vores rolle er derfor at vise dig virkeligheden og levere troværdige nyheder, rigtige nyheder – rene nyheder.

Global international nyhedskanal
euronews er både Europas førende internationale nyhedskanal og en komplet multimedia platform for seerne på farten. euronews dækker nyheder fra hele verden med et europæisk perspektiv og sender 24-7.

TRT 1

TRT 1 er en tyrkisk public service-kanal, der sender nyheder, historie- og naturprogrammer. Af og til viser kanalen film og underholdningsprogrammer.

TRT Haber

TRT Haber er en tyrkisk public service-kanal, der sender nyheder, historie- og naturprogrammer. Af og til viser kanalen film og underholdningsprogrammer.

TRT 3

-

TRT Turk

TRT Turk - tyrkisk public service-kanal, der sender nyheder, historie- og naturprogrammer. Af og til viser kanalen film og underholdningsprogrammer.

tve

Spanien er tyrefægtning, flamenco og turisme. Men Spanien er også alt muligt andet. TVE Internacional sender intense film, aktuelle nyheder, nutidskunst og kultur.

France 24

France 24 er en engelsksproget international nyhedskanal, der tilbyder et nyt perspektiv og et alternativt syn på verdens begivenheder. FRANCE 24 leverer opdateringer hver halve time, hvor analytiske kommentarer hjælper seerne med bedre at forstå den internationale udvikling gennem nye vinkler. Med en 24/7 live transmission fra hele verden giver FRANCE 24 seere øjeblikkelig adgang til internationale nyheder. Dette understøttes af faste business- og sports-opdateringer, kulturelle rapporter, og ugentlige dybdegående features om politik, teknologi og miljø.

Rai News

-

Rai 1

Rai Uno sender underholdning, nyheder, sport og film 24 timer i døgnet.

Rai 2

-

Rai 3

-

TVP

TV Polonia henvender sig til polakker bosiddende i udlandet. Stationen sender nyheder, kultur, magasiner, film og shows.

TGN

-