Det siger vores kunder

Enkel ladeløsning uden højt månedligt abonnement

Erik valgte en ladeløsning fra nef Strøm bl.a. for at undgå et højt månedligt abonnement. Erik er specielt godt tilfreds med muligheden for kontinuerligt at følge sit forbrug. Hør Erik fortælle mere om en ladeløsning gennem nef Strøm i videoen.

Enkel tilslutning, og en løsning, hvor du ejer din egen ladeboks

Peter var rigtig godt tilfreds med servicen ved tilslutning af sin ladeboks. Hos nef Strøm giver vi altid et gratis montørbesøg, så vi kan sikre den bedste løsning for dig. Det, der specielt tiltalte Peter var, at han ikke lejer men ejer sin ladeboks. I videoen kan du høre Peter fortælle mere om bl.a. servicen ved bestilling af en ladeløsning gennem nef Strøm.

Nem tilslutning, og let at følge sit forbrug

Kenny søgte en let løsning til at lade hans hybridbil. Løsningen fandt han hos nef Strøm. Vi stod for opsætningen og teknikken, og med appen Spirii Go har Kenny mulighed for at følge sit forbrug - let og enkelt. I videoen kan du høre mere om Kennys positive oplevelser med en ladeløsning fra nef Strøm.

Hvis du er nået hertil, så er vi sikre på, at du gerne vil have de samme fordele, som vores tilfredse kunder.

Se mere om priser og vores komplette ladeløsning her eller skriv dig op til et gratis og uforpligtende teknikerbesøg eller mere information her.

Du kan også kontakte os på tlf. 63 32 11 00 / mail: nef@nef.dk

 

Flere muligheder. Tættere på.

"Det er vigtigt, at vi værner om de tiltag, som bidrager med noget godt til området, og som udvikler fællesskabet."

Marianne Eriksen, direktør