Få strøm og fiber uden bekymringer

Når du flytter, er der mange ting, du skal have på plads. En god aftale til strøm og fiber er noget af det, der kan være rart at få hurtigt styr på. Men det kan være svært at gennemskue priser og vilkår.

Hos nef Strøm får du de bedste løsninger inden for strøm og fiber. Du kan få det hele samlet ét sted, og vi går op i, at du let kan forstå din aftale.

Som tilflytter til Kerteminde hjælper vi dig godt i gang på din nye adresse. Uanset om det er privat eller erhverv, kan vi finde den bedste løsning til dig. Du kan med fordel vælge en samlet løsning, der gør det let, overskueligt og billigt for dig. Men er du kun interesseret i enten strøm eller fiber, kan vi også hjælpe dig med dette.

Strøm til private og erhverv i Kerteminde

Vores løsning til strøm er enkel og fornuftig. Vi har valgt, at vores kunder ikke skal betale mere end nødvendigt for energi. Derfor følger vi markedsprisen, så du kun skal betale for det, strømmen reelt koster. Med nef Strøm A/S har du mulighed for at blive kvartalsafregnet med aconto eller tilmelde dig månedlig opgørelse bagud uden aconto. Samtidig får du stor frihed til at skifte til et andet el-produkt uden omkostninger. Du kan læse mere om vores el-produkter her.

Få fiber med nef 

Som tilflytter til Kerteminde kan du med fordel vælge nef Fiber. Med vores fibernet fra Waoo kan hele familien være på internettet samtidig - uden det påvirker hastigheden. Det er prisvindende internet (Bedst i Test 11. år i træk*), der giver dig hastighedsgaranti, online harddisk, udvidet installation, sikkerhedspakker og det nyeste udstyr.

Vi tilbyder Fibernet, kabel TV-pakker, frit valg af kanaler og meget mere.

Kontakt gerne vores kundeservice, hvis du har spørgsmål. Vi hjælper med glæde tilflyttere på plads i deres nye hjem eller kontor. Kontakt os på tlf. 63 32 11 00 eller mail (nef@nef.dk). Så finder vi den rette løsning til dig. 

 

*Kilde: Waoo vinder på området ’produktkvalitet’ Loyalty Groups BrancheIndex internet 2022.