TV 2 Regionerne består af TV 2 Fyn, TV 2 Syd, TV 2 Øst, TV 2 Østjylland.

Se alle IP frit valg kanalerne her

DR1

DR1 er samlingspunktet for alle danskere.
DR1 vil med et bredt programudbud oplyse, underholde og samle danskerne om de vigtigste nyheder, dagsordensættende journalistiske formater, stor dansk dramatik og de fælles begivenheder.

DR2

DR2 er en 24-timers samfundskanal, der giver danskerne perspektiv på nyhederne og de væsentligste dagsordener. Her vil man hele døgnet kunne fnde et miks af bl.a. nyheder, aktualitet, dokumentar og samfundssatire, ligesom kanalens flagskib ‘Deadline’ fortsat vil være at finde på kanalen.

DR Ramasjang

DR Ramasjang sikrer public service-indhold til børn i alderen 3-6 år. DR Ramasjang er et trygt, udfordrende og legende børneunivers med klassikere og nye satsninger til de yngste. Her kan forældre trygt lade børnene se danske og internationale programmer af høj kvalitet.

TV 2 Regionerne

Alt det nyeste fra regionerne. TV 2 Bornholm, Fyn, Nord, Øst, Østjylland, Midt-Vest og Syd.

Lokal TV

Med Lokal TV får du adgang til disse otte regionalkanaler med lokalt producerede udsendelser: I tidsrummet 17.00-22.00 kan du desuden få tegnsprogstolkning af nyhedsudsendelser på DR og TV 2.

Kanal Østjylland
Kanal Nord
Kanal MIDT/VEST
Kanal Syd
Kanal Fyn
Kanal Øst
Kanal Hovedstaden
Kanal Bornholm

Folketinget

Med tv-kanalen Folketinget får du 700 timers livetransmitteret debat fra folketingssalen under alle møder og afstemninger i deres fulde længde. Derudover sender kanalen fra åbne samråd, høringer og temamøder i udvalgene, store begivenheder i Folketinget og møder fra Europa-Parlamentet. Og når møderne slutter om aftenen, bliver de genudsendt til ære for dig, der var forhindret i at se dem live.

SVT1

Fra den anden side af sundet giver SVT1 os tv-programmer, der spænder fra originalt og nyskabende tv til rendyrket kvalitetsunderholdning og krimier, der samler familien foran fjernsynet. Se deres præstationer og kvalitet inden for film, teater, litteratur og meget mere.

TV4 Sverige

Konkurrencen er hård, stationen vil være bedst, og de kan deres kram. Der er medrivende dokumentarer, fængslende krimier, aktuelle livsstilsprogrammer, musik, masser af sport, nyheder, miljø, sundhed, politik, natur og kultur – you name it!

NRK1

NRK 1 er en norsk public service-kanal med nyheder, debat- og dokumentarprogrammer, underholdning, fakta og skole-tv.

TV 2 Norge

TV2 er Norges største kommercielle tv-kanal og de vil måles på succes hvilket kræver mere end en enkelt finger på pulsen. Du får spillefilm, sport og underholdning, masser af serier og dokumentar. Det er her, de store shows bliver skudt af, og det er her, der satses for at komme så tæt på seerne som muligt.

SAT1

SAT1 Sport, romantik, livsstilsmagasiner, comedy og serier, SAT1 er alt det, man drømmer om at underholdende tv skal være.

ZDF

ZDF er en af Tysklands populære tv-kanaler med en blanding af underholdning, populære serier, film og sport.

ARD/Das Erste

Her får du nogle af de flotteste og mest krævende tv-programmer i Europa. Du får stof til eftertanke når vigtige emner tages op i debatprogrammer og spændende dokumentarer, og du bliver opdateret med det sidste i en af dagens mange nyhedsudsendelser.

RTL

Vil du have hæsblæsende tv, har du stillet ind på den helt rigtige kanal. Det er reality-shows, serier, film og quizzer; Der er plastikoperationer og modeldrømme; Der er kendte bag facaden og over dynen; Der er muskelbundter og metromænd og masser af makeup. RTL går helt til grænsen og gerne over – hvis du vil med!

TV 2

TV2 er danskernes foretrukne tv-kanal, som er kendetegnet ved et mangfoldigt programudbud, der omfatter nyheder, underholdning, topsport, dansk fiktion, aktualitet og dokumentar, spillefilm, morgen-tv, børne-tv og meget mere. Foruden at være Danmarks mest sete kanal er TV2 den kanal, der sender flest timers nyheder om året. TV2 er ligeledes den kanal, som sender flest danske programmer, ligesom TV2 er kanalen, der sender flest timers førstegangsudsendelser.

Kanal 5

Kanal 5 – tv til hele familien. Den brede underholdningskanal, der vil gøre dig en oplevelse rigere uanset alder og køn. Her finder du store danske underholdningsprogrammer, populære amerikanske krimiserier, danske reportageserier, det danske landsholds EM kvalifikationskampe, samt de bedste danske og udenlandske film. Sendes også analogt.

TV3

TV3 HD står for underholdningen med masser af danske programmer og et suverænt miks af bl.a. storfilm, reality og serier.

TV3 puls

TV3 puls er god underholdning, medrivende sport, inspirerende livsstilsprogrammer, fede film og prisbelønnede serier. En kanal for både mænd og kvinder, der sætter pris på solidt indhold.

dk4

dk4 sender døgnet rundt. Over 80 procent af programmerne er danske, og der er nye programmer på skærmen hver eneste dag.

Skal man sige det kort, så sender dk4 alt det, der mangler på de andre tv-stationer. Det vil blandt meget andet sige dansk musik, programmer om teater, fritid, sundhed, litteratur, eksistens, jagt, lystfiskeri, campingliv, motorcykler, mad og livsstil.

dk4 er privat public service, der tager udgangspunkt i Danmark.

Uptown Dansk Musik

UPTOWN HD sender de bedste danske musikvideoer nonstop.

Uptown Classic

UPTOWN CLASSIC - Ny TV kanal med den bedste klassiske musik. Uptown Classic er den første tv-kanal, der spiller den mest populære klassiske musik og opera med billeder på. Nonstop, uden pauser og afbrydelser. Døgnet rundt kan seerne nu nyde musikken og samtidig få sat ansigter på alle de største dirigenter, pianister, violinister og operasangere.

France 24

France 24 er en engelsksproget international nyhedskanal, der tilbyder et nyt perspektiv og et alternativt syn på verdens begivenheder. FRANCE 24 leverer opdateringer hver halve time, hvor analytiske kommentarer hjælper seerne med bedre at forstå den internationale udvikling gennem nye vinkler. Med en 24/7 live transmission fra hele verden giver FRANCE 24 seere øjeblikkelig adgang til internationale nyheder. Dette understøttes af faste business- og sports-opdateringer, kulturelle rapporter, og ugentlige dybdegående features om politik, teknologi og miljø.

TV 2 Echo

-

TV 2 Charlie

TV2 Charlie er TV2s kanal med god gedigen underholdning, og TV2 Charlie er nu – efter flere år med stærkt stigende seertilslutning og øget sendetid – Danmarks tredje største kanal kun overgåret af TV2 og DR1. TV2 Charlies programudbud er danske programmer som ”Spørg Charlie”, ”Talkshowet Meyerheim”, ”Hvem er hvem”, ”Jarls Quizshow” og ”Top Charlie”, gamle danske film, britiske krimi- og dramaserier og koncerter med danske og udenlandske kunstnere.

TV 2 News

TV 2 NEWS sender nyheder fra ind- og udland døgnet rundt og byder nyhedsopdatering hvert kvarter, interviews, debat, magasinprogrammer og meget mere.

TV 2 Fri

TV2 FRI er den danske tv-kanal, der mest rendyrket omfavner livsstilsområdet, og som inspirerer til at få mere ud af livet og til at dyrke det frirum, som vi alle har behov for. Mange danskere føler, at de virkelig lever, når de rejser, og blandt de mange programmer på livsstilsområdet, man kan følge på TV2 FRI, er netop rejseprogrammer med inspirerende danskere. Også haveprogrammer af højeste kvalitet og de bedste livsstilsprogrammer fra hele verden kan opleves på TV2 FRI.

TV 2 Sport

TV 2s sportskanal er for alle fans med en forkærlighed for sport. De store dramaer på og uden for banen bliver leveret af de bedste danske værter og kommentatorer. Sportskanalen sender live-sport hver aften.

TV3 Plus

TV3+ er hjemstedet for verdens bedste serier, underholdning og fodbold.

Eurosport 1

Eurosport sender hvert år over 3000 timers sport. Med over 20 års erfaring fra store sportsbegivenheder, er Eurosport et oplagt valg for sande sportselskere, der sætter pris på velinformerede og engagerede kommentatorer. Eurosport sender endvidere over 100 forskellige sportsgrene hvert år. VM, EM, World Cup, Grand Slam, Grand Tour – Eurosport er klar til at give seerne den bedste sportsoplevelse. Eurosport har blandt andet rettighederne til livesendinger fra vintersportens World Cup afdelinger og mesterskaber, tennis fra Australien Open, French Open og US Open, cykling i form af Giro d’Italia og Tour de France, 24 timers Le Mans, Dakarrally, atletik, FIA WTCC, ridning, svømning, de store maraton løb i New York, London, Paris og Berlin, de afrikanske mesterskaber i fodbold, damernes EM i fodbold, Superbike VM samt store snookerturneringer. Eurosport viser også meget anden sport som følges tæt i populære magasiner. Disse magasiner kunne eksempelvis være US PGA i golf, CrossFit-programmet ”The Box” eller klassikeren ”Eurogoals”.

Kanal 4

Kanal 4 - kvindekanalen med tid til nærvær og fordybelse. Her finder du rørende og livsbekræftende reportageserier, populære danske dokumentarserier og prisvindende, internationale dramaserier og film. Her er plads til følelser og refleksion, når du kommer helt tæt på virkelighedens dramaer og får medrivende tv, der taler til hjertet og mærkes i maven.

6'eren

6’eren – tv for mænd. På 6’eren finder du vaskeægte mandefilm, action- og comedy serier og de bedste fodboldligaer i verden: Premier League, La Liga, Europa League, spansk og engelsk pokalfodbold samt EM- og VM-kvalifikationskampe. Er du mere til fart over feltet, hurtige biler og koldblodig hævntørst kan du også lade dig underholde af de mange actionfilm og serier som sendes dagligt på kanalen.

Disney Channel

Disney Channel er børnekanalen med en blanding af de velkendte Disney favoritter, nye populære serier og et stort udbud af de store Disney film.
Kan ikke i øjeblikket tilkøbes Waoo TV Go (streaming) eller ses på waoo.tv.

Nickelodeon

Nickelodeon er for børn mellem 2 og 14 år, 100 % på dansk og for både piger og drenge. Nickelodeon viser et bredt udbud af de bedste tegneserier og serier. For de helt små og lidt større er der indlæringsprogrammer, der beviser at det sagtens kan være sjovt at lære. For de større børn er der sjove, skægge og spændende animerede serier, dramaer og komedier.

TV3 Sport

Premium sportskanal, der blandt nøglerettighederne har Champions League fodbold, Superligafodbold, NFL, Wimbledon-tennis, Ishockey VM, dansk ishockey, NHL og håndbold.

TV3 MAX
NY!

TV3 MAX er den nye kanal byder på nogle af MTG’s stærkeste sportsrettigheder kombineret med unikt indhold inden for comedy og livsstil henvendt til især yngre mænd.

Viasat Golf

Mere end 1.400 timers direkte golf.

Viasat History

Viasat History er dit vindue til verdenshistorien, oldtidens og den moderne tids historie, populær og alvorlig historie.

Viasat Explore

Viasat Explore er fyldt med eventyr og ekstreme oplevelser. Dokumentar, indholdsrige ekspeditioner og ekstrem sport.

Viasat Nature

Viasat Nature er dokumentarfilm i høj kvalitet med det bedste fra dyrenes og naturens verden.

Eurosport 2

Eurosport 2 er en sportsdedikeret kanal, der sender mere end 2000 timers live sport hvert år. Som med søster-kanalen Eurosport fokuserer Eurosport 2 på at sende alverdens sport. Eurosport 2 bruger, ligesom Eurosport, dygtige og engagerede kommentatorer, der er eksperter indenfor hver sin sportsgren. Eurosport 2 har enestående rettigheder til mange forskellige sportsgrene heriblandt fodbold fra den tyske Bundesliga med 5 direkte sendinger hver uge. Eurosport 2 sender hele året, uanset om det er sommer eller vinterbegivenheder. Eksempelvis sender kanalen BMX, surfing, snowboard og freestyle fra diverse vinter World Cups. Holdsport har dog en helt speciel plads på Eurosport 2, som sender store og klassiske turneringer som Champions League i håndbold og Eurocup i Basketball. Endvidere sender Eurosport 2 også amerikansk fodbold fra NCAA samt australsk fodbold. Cykling, motorsport, snooker, cricket og tennis er også vigtige sportsgrene på kanalen, og under Grand Slam turneringer sender såvel Eurosport som Eurosport 2 en uovertruffen stor mængde af tennis.

Canal9

CANAL9 er sport, action, dramatik, spænding og gang i den. Der er film, krimi-serier, dokumentarprogrammer på programfladen. Alt fra Glamour til Law & Order: Criminal Intent. Og så er der fodbold! Superliga, La Liga og Europa League. Alle top holdene spiller på CANAL9. Det hele er flot præsenteret af vores profiler: Michael Gravgaard, Erik Rasmussen, Mette Cornelius og Stig Tøfting.

TLC

TLC – plads til fordybelse, lune, gråd og grin. Passionerede personligheder med begge ben på jorden. Inspirerende og autentiske programmer med humor og kant. Spændende genrer med tyngde og bredde, internationale produktioner og nye formater af højeste kvalitet.

Discovery

Discovery Channel – faktuel og intelligent underholdning. Discovery Channel er kanalen, der i mere end 20 år har givet danskerne mulighed for at opleve prisvindende dokumentarer, fascinerende serier og intelligent underholdning fra hele verden.

Investigation

Investigation Discovery dykker ned i forbrydelser og opklaringsarbejde og viser programmer og serier om efterforskning, retsmedicin og patologi.

Animal Planet

Animal Planet er Danmarks eneste tv-kanal, der udelukkende viser programmer fra klodens mangfoldige dyreliv. Er du til sjove, rørende og lærerige oplevelser i selskab med alverdens dyr, og er du ikke bange for at lade dig føre af hjertet, så er Animal Planet tv-kanalen for dig.
I 2017 er der nye dyreprogrammer på Animal Planet.

MTV

MTV - verdens største musik- og ungdomskanal. En global tv-kanal med lokalt fokus, som giver den bedste blanding af musik og nytænkende underholdning.

Nick Jr.

Nick Jr. er til børn mellem 2 og 6 år. Alt er med dansk tale og består af pædagogiske og lærerige programmer, et langsomt tempo og en tydelig pædagogik som hjælper barnets udvikling og inviterer til interaktivitet. Mød bl.a. Dora og Ni Hao Kai Lan.

MTV 80s

Tilbage til hvor det hele begyndte! Årtiet der gav os stort hår, store skuldre og den største musik. Her finder du de perfekte power ballader og de største film soundtracks, så hvad end du vil læne dig tilbage og slappe af eller springe op af stolen og danse med, så har vi det perfekte 80’er soundtrack til dig!

Vh1 Classic

VH1 Classic. Musikkanalen for de modne seere. Her får du Golden Oldie's på stribe både som musikvideoer og live-optræden fra de bedste koncerter verden over.

National Geographic

National Geographic byder på et nyt og udfordrende syn på verden.
Kan ikke i øjeblikket tilkøbes Waoo TV Go (streaming) eller ses på waoo.tv.

TV 2 Sport x

TV 2 SPORT X sætter fokus på internationale stjerner, og her bliver der især fokus på La Liga, Serie A, tennis fra ATP-turneringerne og Wimbledon, basketball fra NBA, X Games, skisport og atletik. Her kan du altså møde fodboldspillere som Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Luiz Suarez, Luka Modric, Sergio Ramos og Antoine Griezmann, tennisstjerner som Rafael Nadal, Roger Federer og Novak Djokovic, verdens bedste basketballspillere som LeBron James og Stephen Curry og mange, mange flere stjerner.

DRSyn

DR Syn er en tjeneste for blinde og synshandikappede, hvor en ”tolk” indtaler en beskrivelse af, hvad der sker i billedet og dermed gør det muligt at følge med i handlingen uden at kunne se.

Waoo Web TV

Med Waoo Web TV kan du se de fleste af dine TV-kanaler på din computer, tablet og telefon. Så kan du se TV når og hvor det passer dig - se nyhederne i køkkenet, tegnefilm på børneværelset eller filmen i sommerhuset – du bestemmer selv.

På computer finder du Waoo Web TV via www.waoo.tv og med tablet og telefon skal du hente vores app ”Waoo TV”, i enten App Store på iPad og iPhone eller i Google Play Store på Android tablet og telefon.

V Series

”V Series” byder på nonstop tv-serier 24 timer i døgnet. På kanalen kan du finde nogle af de allerbedste og mest omtalte serier.

V Film Premiere

En hel kanal udelukkende til filmpremierer. ”V Film Premiere” frister med de allerbedste titler, hvad enten de kommer frisk fra Hollywood, fra internationale producenter eller Danmark. Seerne får 4-5 premierefilm om ugen og et stort udbud af nye film.

V Film Action

V Film Action sender actionfilm, thrillere og fængslende dramaer fra kl. 18:00 til 24:00. Erotik efter midnat og indtil kl. 04:00. Fra kl. 04:00 til 18:00 sendes National Geographic Wild HD.

V Film Family

V Film Family er tv-kanalen til alle filmelskere. På kanalen finder du verdensklasse underholdning til hele familien med de bedste film og de sjoveste komedier. Viasat Film Family sender film hele døgnet, og du kan derfor blive underholdt, lige når du har lyst.
Fra morgen til tidlig aften vil der være film for børn og barnlige sjæle, der elsker animerede tegnefilm og hjertevarme komedier. Om aftenen og natten sender kanalen de største blockbuster-komedier til resten af familien – både de helt nye og de gode gamle klassikere.
På Viasat Film Family kan du være sikker på at finde et bredt udvalg af de bedste familiefilm. Døgnet rundt.

V Film Hits

”V Film Hits” er et stærkt udbud af de største hits – lige fra Blockbusters, tidsløse klassikere til prisvindende dramaer og nordiske billetsælgere.

V Sport Ultra HD

V Sport Ultra HD sender de største kampe live fra de bedste ligaer i en overtruffen billedkvalitet. Du kan se udvalgte livekampe fra bl.a. Champions League, Premier League og Serie A. Desuden kan du, mellem liveudsendelserne, se optagelser fra Red Bull, som giver en smagsprøve på, hvor deltaljerede og flotte optagelserne kan blive i Ultra HD. Bemærk, at du skal have et Ultra HD/4K TV og Waoo’s 4K TV-boks for at kunne se kanalen.

V Sport Golf

Mere end 1.400 timers direkte golf.

See

See pifter hverdagen op med en stærk sammensætning af komedie-, drama- og krimiserier. I weekenderne finder du desuden udvalgt topsport herunder kampe fra et par af de største fodboldligaer i verden: Premier League og Bundesligaen. Udover sport og serier sørger See for suveræn underholdning i form af Viaplay Originals, YouSee Originals og spændende film.

Nat Geo Wild

National Geographic Wild er kanalen, der lægger endnu mere vægt på natur, dyre- og udeliv.
Denne kanal kan kun ses via TV-boks, og ikke på Waoo.tv og viaWaoo TV apps.

SVT2

SVT2 vækker din nysgerrighed med inspirerende og aktuelt indhold, der udvider din horisont. Kanalen leverer dybdegående programmer og journalistik, der ikke er bange for at tage fat i komplekse emner og samtidig giver dig lyst til at vide mere.

Sport Live

Sport Live beskæftiger sig med spil på heste og hunde, og hver dag viser Sport Live tv-selskab 3-4 timer fra en eller flere af landets 10 væddeløbsbaner.

CNN

CNN International holder over 385 millioner husstande opdateret om, hvad der sker i verden. Nyhederne leveres på fem sprog og på alle tilgængelige platforme, fra tv til computere, smartphones og tablets. Ifølge alle store medieundersøgelser er CNN International den absolut førende internationale tv-nyhedskanal på tværs af Norden og resten af Europa, Mellemøsten, Afrika, Asien, Stillehavsområdet og Latinamerika, og i både 2013 og 2014 blev CNN International kåret til årets nyhedskanal af Royal Television Society. Også online er CNN International med helt fremme og befinder sig konstant blandt verdens mest besøgte nyhedssites. I alt har CNN International 42 selvstændige redaktioner over hele verden og samarbejder gennem CNN Newsource med flere end 1.100 partnerorganisationer. CNN International er en del af Turner Broadcasting, Inc, et Time Warner-selskab.