Nedenstående kanaler er inkluderet i "grund-abonnementet" (99,-/md. i 6 mdr. binding).
Herudover vælger du de kanaler du vil have med, for at sammensætte din personlige TV-pakke. 


Se alle IP frit valg kanalerne her

TV 2 Regionerne består af TV 2 Fyn, TV 2 Syd, TV 2 Øst, TV 2 Østjylland.

DR1

DR1 er samlingspunktet for alle danskere.
DR1 vil med et bredt programudbud oplyse, underholde og samle danskerne om de vigtigste nyheder, dagsordensættende journalistiske formater, stor dansk dramatik og de fælles begivenheder.

DR2

DR2 er en 24-timers samfundskanal, der giver danskerne perspektiv på nyhederne og de væsentligste dagsordener. Her vil man hele døgnet kunne fnde et miks af bl.a. nyheder, aktualitet, dokumentar og samfundssatire, ligesom kanalens flagskib ‘Deadline’ fortsat vil være at finde på kanalen.

DR3

DR3 er en innovativ og eksperimenterende tv-kanal, som går mod strømmen med programmer særligt rettet mod de yngre seere og seere med et ungt sind. På DR3 er der plads til nye talenter og program-formater. Her kan man se fiktion af høj kvalitet, blive provokeret og inspireret til debat og nytænkning gennem genrer fra humor og satire til dokumentar.

DRK

DRK beriger sine seere med oplevelser og viden.
DRK giver danskerne indsigt og perspektiv på kulturen.
DRK vil i fremtiden tilbyde flere kulturprogrammer, mere historie og musik og som noget nyt også tro og eksistens

DR Ramasjang

DR Ramasjang sikrer public service-indhold til børn i alderen 3-6 år. DR Ramasjang er et trygt, udfordrende og legende børneunivers med klassikere og nye satsninger til de yngste. Her kan forældre trygt lade børnene se danske og internationale programmer af høj kvalitet.

DRUltra

DR Ultra sikrer public service-indhold til de større børn i alderen 7-12 år. Kanalen skal både have plads til det sjove, det legesyge, det videnskabelige og det alvorlige samlet i ét udfordrende og appellerende børneunivers med udgangspunkt i børnenes eget liv og interesser og nyhedsudsendelser produceret særligt til denne aldersgruppe.

DRSyn

DR Syn er en tjeneste for blinde og synshandikappede, hvor en ”tolk” indtaler en beskrivelse af, hvad der sker i billedet og dermed gør det muligt at følge med i handlingen uden at kunne se.

TV 2 Regionerne

Alt det nyeste fra regionerne. TV 2 Bornholm, Fyn, Nord, Øst, Østjylland, Midt-Vest og Syd.

Lokal TV

Med Lokal TV får du adgang til disse otte regionalkanaler med lokalt producerede udsendelser: I tidsrummet 17.00-22.00 kan du desuden få tegnsprogstolkning af nyhedsudsendelser på DR og TV 2.

Kanal Østjylland
Kanal Nord
Kanal MIDT/VEST
Kanal Syd
Kanal Fyn
Kanal Øst
Kanal Hovedstaden
Kanal Bornholm

Folketinget

Med tv-kanalen Folketinget får du 700 timers livetransmitteret debat fra folketingssalen under alle møder og afstemninger i deres fulde længde. Derudover sender kanalen fra åbne samråd, høringer og temamøder i udvalgene, store begivenheder i Folketinget og møder fra Europa-Parlamentet. Og når møderne slutter om aftenen, bliver de genudsendt til ære for dig, der var forhindret i at se dem live.

SVT1

Fra den anden side af sundet giver SVT1 os tv-programmer, der spænder fra originalt og nyskabende tv til rendyrket kvalitetsunderholdning og krimier, der samler familien foran fjernsynet. Se deres præstationer og kvalitet inden for film, teater, litteratur og meget mere.

TV4 Sverige

Konkurrencen er hård, stationen vil være bedst, og de kan deres kram. Der er medrivende dokumentarer, fængslende krimier, aktuelle livsstilsprogrammer, musik, masser af sport, nyheder, miljø, sundhed, politik, natur og kultur – you name it!

NRK1

NRK 1 er en norsk public service-kanal med nyheder, debat- og dokumentarprogrammer, underholdning, fakta og skole-tv.

TV 2 Norge

TV2 er Norges største kommercielle tv-kanal og de vil måles på succes hvilket kræver mere end en enkelt finger på pulsen. Du får spillefilm, sport og underholdning, masser af serier og dokumentar. Det er her, de store shows bliver skudt af, og det er her, der satses for at komme så tæt på seerne som muligt.

SAT1

SAT1 Sport, romantik, livsstilsmagasiner, comedy og serier, SAT1 er alt det, man drømmer om at underholdende tv skal være.

ZDF

ZDF er en af Tysklands populære tv-kanaler med en blanding af underholdning, populære serier, film og sport.

ARD/Das Erste

Her får du nogle af de flotteste og mest krævende tv-programmer i Europa. Du får stof til eftertanke når vigtige emner tages op i debatprogrammer og spændende dokumentarer, og du bliver opdateret med det sidste i en af dagens mange nyhedsudsendelser.

RTL

Vil du have hæsblæsende tv, har du stillet ind på den helt rigtige kanal. Det er reality-shows, serier, film og quizzer; Der er plastikoperationer og modeldrømme; Der er kendte bag facaden og over dynen; Der er muskelbundter og metromænd og masser af makeup. RTL går helt til grænsen og gerne over – hvis du vil med!

Waoo Web TV

Med Waoo Web TV kan du se de fleste af dine TV-kanaler på din computer, tablet og telefon. Så kan du se TV når og hvor det passer dig - se nyhederne i køkkenet, tegnefilm på børneværelset eller filmen i sommerhuset – du bestemmer selv.

På computer finder du Waoo Web TV via www.waoo.tv og med tablet og telefon skal du hente vores app ”Waoo TV”, i enten App Store på iPad og iPhone eller i Google Play Store på Android tablet og telefon.