France 24
10,-

France 24 er en engelsksproget international nyhedskanal, der tilbyder et nyt perspektiv og et alternativt syn på verdens begivenheder. FRANCE 24 leverer opdateringer hver halve time, hvor analytiske kommentarer hjælper seerne med bedre at forstå den internationale udvikling gennem nye vinkler. Med en 24/7 live transmission fra hele verden giver FRANCE 24 seere øjeblikkelig adgang til internationale nyheder. Dette understøttes af faste business- og sports-opdateringer, kulturelle rapporter, og ugentlige dybdegående features om politik, teknologi og miljø.

Club MTV
20,-

Club MTV er kanalen, der aldrig sover. Vi tilbyder non-stop party-stemning direkte ind i stuen, hver dag, døgnet rundt, og spiller kun sange, du kan danse til – om det så er edm-hymner, urban hits, den nyeste danse-pop, eller de største danseklassikere fra de sidste årtier.

Euronews
20,-

Hos euronews tror vi på menneskets intelligens. Derfor er det vores pligt at give dig den rette mængde information, så du selv kan danne din egen mening om verden. Nyheder er ikke et spørgsmål om at have forudfattede meninger. Vores rolle er derfor at vise dig virkeligheden og levere troværdige nyheder, rigtige nyheder – rene nyheder.

Global international nyhedskanal
euronews er både Europas førende internationale nyhedskanal og en komplet multimedia platform for seerne på farten. euronews dækker nyheder fra hele verden med et europæisk perspektiv og sender 24-7.

Extreme Sport
20,-

Extreme Sport Channel er et nederlandsk-baseret ekstrem sport tv-kanal til rådighed i hele Europa og Mellemøsten.

Arte
20,-

Kultur-kanal med film, temaaftener, dokumentarfilm, debat og reportager.

MTV Hits
20,-

MTV Hits er et stærkt supplement til MTV. MTV Hits sender alt det bedste og nyeste fra hitlisterne.

MTV 90s
20,-

MTV skruer tiden tilbage til årtiet, der gav os Girl-Power, Britpop & Grunge. MTV 90s er det ultimative throwback soundtrack, med utallige hits, fede dance anthems & utrolige “one hit wonders”!

NRK2
20,-

NRK2 HD er en norsk kanal med programmer som handler om fordybning.

Kunskapskanalen
20,-

Tænk at reservere en hel TV-kanal til programmer, man bliver klogere af. Det gør Kunskapskanalen, der kalder sig selv, den ’nyfikna’ – nysgerrige kanal. Her får du lov til at fordybe dig i eksperimenter, ny forskning, epokegørende idéer, og mysterier.

kabel eins
20,-

kabel eins giver dig nogle af de største drama- og krimiserier og film fra den anden side af Atlanten. Følg også med i nyhederne flere gange dagligt.

Vox
20,-

VOX sender information og underholdning. Film og serier, dybdeborende journalistik, nyheder, rejse-, mad- og naturprogrammer, samt musik.

ProSieben
20,-

ProSieben satser på underholdning med internationale topserier, film, shows, hurtige nyheder og diverse magasiner.

3SAT
20,-

Videnskab, litteratur, dokumentar og musik. Teater, kunst og litteratur. 3SAT har forventninger til seernes intelligens – og du får smæk for skillingen.

Rai 1
20,-

Rai Uno sender underholdning, nyheder, sport og film 24 timer i døgnet.

CCTV4
20,-

-

tve
20,-

Spanien er tyrefægtning, flamenco og turisme. Men Spanien er også alt muligt andet. TVE Internacional sender intense film, aktuelle nyheder, nutidskunst og kultur.

Super RTL
20,-

Med højt profilerede film og serier i bedste sendetid er den tyske TV kanal, Super RTL, ikke kun en favoritkanal for børnene, men for hele familien. For de mindste sendes klassikere som Byggemand Bob, mens de lidt større får serier som Dragons.

Rai 2
20,-

Rai 2 er én af de tre hoved-TV-kanaler tilhørende det italienske public service-selskab RAI. Kanalen er et sandt overflødighedshorn for både øjne og ører. Rai 2 fokuserer på talkshows, reality-programmer, film, serier og stor underholdning.

Rai 3
20,-

Rai 3 er en af de tre hoved-TV-kanaler, der bliver broadcastet af det italienske public service-selskab RAI. I over 30 år har kanalen sendt informative og underholdende programmer, der både fanger og udfordrer seeren – her er der fuld valuta for pengene.

Uptown Dansk Musik
20,-

UPTOWN HD sender de bedste danske musikvideoer nonstop.

TVP
20,-

TV Polonia henvender sig til polakker bosiddende i udlandet. Stationen sender nyheder, kultur, magasiner, film og shows.

BBC News
20,-

BBC News – nyheder i højeste gear Er du til nyheder i højeste gear, så er den internationale nyheds- og informationskanal, BBC News, en kanal for dig. BBC News sender nyheder, erhvervsstof og vejrmeldinger plus det bedste af BBC´s aktuelle nyheder, dokumentarudsendelser og livsstilsprogrammer.
Kan ikke i øjeblikket tilkøbes Waoo TV Go (streaming) eller ses på waoo.tv.

BBC Nordic
20,-

Kan ikke i øjeblikket tilkøbes Waoo TV Go (streaming) eller ses på waoo.tv.

France 2
20,-

-

Nick Jr.
20,-

Nick Jr. er til børn mellem 2 og 6 år. Alt er med dansk tale og består af pædagogiske og lærerige programmer, et langsomt tempo og en tydelig pædagogik som hjælper barnets udvikling og inviterer til interaktivitet. Mød bl.a. Dora og Ni Hao Kai Lan.

Travel Channel
20,-

Travel Channel er kanalen for globetrotterne, der vil vide mere om eksotiske og fjerne rejsemål. Få inspiration og tips til nye spændende rejser.

Musik Fernsehen
20,-

Deutsches Musik Fernsehen sender de største tyske og internationale schlager hits 24 timer i døgnet. Oplev de nyeste sange og de mange klassikere, fra dine favorit kunstnere.

Nicktoons
20,-

Nicktoons er kanalen med animeret action, komedie og eventyr med nogle af dine yndlingsfigurer fra Nickelodeon. Målgruppen for kanalen er drenge og piger mellem 4-10 år og alle andre der elsker animation! Se fantastiske animerede serier som Kung Fu Panda, Pingvinerne fra Madagascar, Avatar, Robot & Monster, Breadwinners og mange flere.

Nicktoons viser animerede serier 24 timer i døgnet og alle serier er på dansk.

TV5Monde
20,-

TV5Monde er den mest alsidige og udbredte satellitkanal i verden, der når ud til knap 300 millioner husstande i 202 lande. TV5Monde er et vindue ud mod den fransktalende verden fra Marokko til Cambodia, fra Frankrig, Belgien, Schweiz, Canada over lande i Caribien og Det Indiske Ocean til Polynesien.

TV5Monde er nyheder fra dele af verden, som du ikke ser på andre kanaler. Det er fransk gastronomi, kultur, mode, spændende dokumentarprogrammer, de fedeste film og serier på baggrund af nye og klassiske værker, underholdning i verdensklasse, quizzer, børneprogram-mer og meget mere.

TV5Monde er en enestående mulighed 24 timer i døgnet for at lære fransk sprog og kultur at kende - ikke kun fra Frankrig, men fra alle francophone lande.

Vh1 Classic
20,-

VH1 Classic. Musikkanalen for de modne seere. Her får du Golden Oldie's på stribe både som musikvideoer og live-optræden fra de bedste koncerter verden over.

Sport Live
20,-

Sport Live beskæftiger sig med spil på heste og hunde, og hver dag viser Sport Live tv-selskab 3-4 timer fra en eller flere af landets 10 væddeløbsbaner.

Nat Geo Wild
20,-

National Geographic Wild er kanalen, der lægger endnu mere vægt på natur, dyre- og udeliv.
Denne kanal kan kun ses via TV-boks, og ikke på Waoo.tv og viaWaoo TV apps.

HISTORY2
20,-

HISTORY2® er kanalen, hvor information er lig med underholdning fortalt på nye, overraskende og spændende måder. Vi graver dybere i historien og dykker ned i en verden af overbevisende konspirationsteorier og myter, udforsker de uudtømmelige rigdomme, som verdenshistorien byder på, og indhyller seerne i de afgørende og skelsættende begivenheder i vores fortid og nutid. HISTORY2 er videnskab, militær historie, gamle kulturer og den moderne historie, og kanalen giver dig alt det, du ikke vidste om verden omkring os.

MTV 80s
20,-

Tilbage til hvor det hele begyndte! Årtiet der gav os stort hår, store skuldre og den største musik. Her finder du de perfekte power ballader og de største film soundtracks, så hvad end du vil læne dig tilbage og slappe af eller springe op af stolen og danse med, så har vi det perfekte 80’er soundtrack til dig!

Vivid Red
20,-

-

MTV
30,-

MTV - verdens største musik- og ungdomskanal. En global tv-kanal med lokalt fokus, som giver den bedste blanding af musik og nytænkende underholdning.

Viasat Nature
30,-

Viasat Nature er dokumentarfilm i høj kvalitet med det bedste fra dyrenes og naturens verden.

Viasat Explore
30,-

Viasat Explore er fyldt med eventyr og ekstreme oplevelser. Dokumentar, indholdsrige ekspeditioner og ekstrem sport.

Uptown Classic
30,-

UPTOWN CLASSIC - Ny TV kanal med den bedste klassiske musik. Uptown Classic er den første tv-kanal, der spiller den mest populære klassiske musik og opera med billeder på. Nonstop, uden pauser og afbrydelser. Døgnet rundt kan seerne nu nyde musikken og samtidig få sat ansigter på alle de største dirigenter, pianister, violinister og operasangere.

SCI Discovery Science
30,-

.

Viasat History
30,-

Viasat History er dit vindue til verdenshistorien, oldtidens og den moderne tids historie, populær og alvorlig historie.

Investigation
30,-

Investigation Discovery dykker ned i forbrydelser og opklaringsarbejde og viser programmer og serier om efterforskning, retsmedicin og patologi.

The HISTORY Channel
30,-

Tag med på en fantastisk rejse, hvor den moderne verden møder de historiske rødder, og originale mænd lever utrolige liv. The HISTORY Channel giver et underholdende, autentisk og spændende indblik i en inspirerende verden, der er meget mere end bare historie.

Nickelodeon
30,-

Nickelodeon er for børn mellem 2 og 14 år, 100 % på dansk og for både piger og drenge. Nickelodeon viser et bredt udbud af de bedste tegneserier og serier. For de helt små og lidt større er der indlæringsprogrammer, der beviser at det sagtens kan være sjovt at lære. For de større børn er der sjove, skægge og spændende animerede serier, dramaer og komedier.

Paramount Network
30,-

Paramount NETWORK er en amerikansk TV-kanal, der sender komiske programmer, både originale og syndikerede. Kanalen er mest berømt for at sende den kontroversielle tv-serie South Park og for det politiske satire-talkshow, The Daily Show.

National Geographic
30,-

National Geographic byder på et nyt og udfordrende syn på verden.
Kan ikke i øjeblikket tilkøbes Waoo TV Go (streaming) eller ses på waoo.tv.

Animal Planet
30,-

Animal Planet er Danmarks eneste tv-kanal, der udelukkende viser programmer fra klodens mangfoldige dyreliv. Er du til sjove, rørende og lærerige oplevelser i selskab med alverdens dyr, og er du ikke bange for at lade dig føre af hjertet, så er Animal Planet tv-kanalen for dig.
I 2017 er der nye dyreprogrammer på Animal Planet.

Disney Channel
30,-

Disney Channel er børnekanalen med en blanding af de velkendte Disney favoritter, nye populære serier og et stort udbud af de store Disney film.
Kan ikke i øjeblikket tilkøbes Waoo TV Go (streaming) eller ses på waoo.tv.

Travelxp
30,-

’Én verden og ingen grænser’ har altid været kernefilosofien hos Travelxp. Travelxp har udsendelser fra de vigtigste rejsekategorier såsom destinationer, livsstil, mad, kultur, natur og kulturarv, lige fra backpacking-destinationer, smukke strande, luksushoteller til smagen af gademad. Udsendelserne på Travelxp kan helt sikkert holder seerne engagerede.
Denne kanal kan kun ses via TV-boks og ikke på waoo.tv og via Waoo TV-apps.

Fightbox HD
30,-

FightBox HD er en unik verdensomspændende kanal, der præsenterer en samling af de fineste kampsport fra hele verdenen på en kanal.

Live-udsendelse af de største begivenheder og de mest spændende kampe fra Europa og Amerika: Fight Exclusive Night, Cage Fury Fighting Championships, King of Kings Hero's Series, Makowski Fighting Championships, Superkombat, Oktagon og Mix Fight Gala.

Multidisciplinær dækning: MMA, kickboxing, boksning (mand og kvinde), brydning, armbrydning, karate, jiu-jitsu, taekwondo, sumo, capoeira, judo, muay-thai, burkamp, wushu, sanda og mere.

Denne kanal kan kun ses via TV-boks og ikke på waoo.tv og via Waoo TV-apps.

TLC
40,-

TLC – plads til fordybelse, lune, gråd og grin. Passionerede personligheder med begge ben på jorden. Inspirerende og autentiske programmer med humor og kant. Spændende genrer med tyngde og bredde, internationale produktioner og nye formater af højeste kvalitet.

TV 2 Charlie
40,-

TV2 Charlie er TV2s kanal med god gedigen underholdning, og TV2 Charlie er nu – efter flere år med stærkt stigende seertilslutning og øget sendetid – Danmarks tredje største kanal kun overgåret af TV2 og DR1. TV2 Charlies programudbud er danske programmer som ”Spørg Charlie”, ”Talkshowet Meyerheim”, ”Hvem er hvem”, ”Jarls Quizshow” og ”Top Charlie”, gamle danske film, britiske krimi- og dramaserier og koncerter med danske og udenlandske kunstnere.

TV 2 Sport
40,-

TV 2s sportskanal er for alle fans med en forkærlighed for sport. De store dramaer på og uden for banen bliver leveret af de bedste danske værter og kommentatorer. Sportskanalen sender live-sport hver aften.

TV 2 Fri
40,-

TV2 FRI er den danske tv-kanal, der mest rendyrket omfavner livsstilsområdet, og som inspirerer til at få mere ud af livet og til at dyrke det frirum, som vi alle har behov for. Mange danskere føler, at de virkelig lever, når de rejser, og blandt de mange programmer på livsstilsområdet, man kan følge på TV2 FRI, er netop rejseprogrammer med inspirerende danskere. Også haveprogrammer af højeste kvalitet og de bedste livsstilsprogrammer fra hele verden kan opleves på TV2 FRI.

Discovery
40,-

Discovery Channel – faktuel og intelligent underholdning. Discovery Channel er kanalen, der i mere end 20 år har givet danskerne mulighed for at opleve prisvindende dokumentarer, fascinerende serier og intelligent underholdning fra hele verden.

6'eren
40,-

6’eren – tv for mænd. På 6’eren finder du vaskeægte mandefilm, action- og comedy serier og de bedste fodboldligaer i verden: Premier League, La Liga, Europa League, spansk og engelsk pokalfodbold samt EM- og VM-kvalifikationskampe. Er du mere til fart over feltet, hurtige biler og koldblodig hævntørst kan du også lade dig underholde af de mange actionfilm og serier som sendes dagligt på kanalen.

TV 2 Sport x
40,-

TV 2 SPORT X sætter fokus på internationale stjerner, og her bliver der især fokus på La Liga, Serie A, tennis fra ATP-turneringerne og Wimbledon, basketball fra NBA, X Games, skisport og atletik. Her kan du altså møde fodboldspillere som Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Luiz Suarez, Luka Modric, Sergio Ramos og Antoine Griezmann, tennisstjerner som Rafael Nadal, Roger Federer og Novak Djokovic, verdens bedste basketballspillere som LeBron James og Stephen Curry og mange, mange flere stjerner.

TV 2 Echo
40,-

-

dk4
40,-

dk4 sender døgnet rundt. Over 80 procent af programmerne er danske, og der er nye programmer på skærmen hver eneste dag.

Skal man sige det kort, så sender dk4 alt det, der mangler på de andre tv-stationer. Det vil blandt meget andet sige dansk musik, programmer om teater, fritid, sundhed, litteratur, eksistens, jagt, lystfiskeri, campingliv, motorcykler, mad og livsstil.

dk4 er privat public service, der tager udgangspunkt i Danmark.

TV 2 News
40,-

TV 2 NEWS sender nyheder fra ind- og udland døgnet rundt og byder nyhedsopdatering hvert kvarter, interviews, debat, magasinprogrammer og meget mere.

CNN
40,-

CNN International holder over 385 millioner husstande opdateret om, hvad der sker i verden. Nyhederne leveres på fem sprog og på alle tilgængelige platforme, fra tv til computere, smartphones og tablets. Ifølge alle store medieundersøgelser er CNN International den absolut førende internationale tv-nyhedskanal på tværs af Norden og resten af Europa, Mellemøsten, Afrika, Asien, Stillehavsområdet og Latinamerika, og i både 2013 og 2014 blev CNN International kåret til årets nyhedskanal af Royal Television Society. Også online er CNN International med helt fremme og befinder sig konstant blandt verdens mest besøgte nyhedssites. I alt har CNN International 42 selvstændige redaktioner over hele verden og samarbejder gennem CNN Newsource med flere end 1.100 partnerorganisationer. CNN International er en del af Turner Broadcasting, Inc, et Time Warner-selskab.

Eurosport 1
50,-

Eurosport sender hvert år over 3000 timers sport. Med over 20 års erfaring fra store sportsbegivenheder, er Eurosport et oplagt valg for sande sportselskere, der sætter pris på velinformerede og engagerede kommentatorer. Eurosport sender endvidere over 100 forskellige sportsgrene hvert år. VM, EM, World Cup, Grand Slam, Grand Tour – Eurosport er klar til at give seerne den bedste sportsoplevelse. Eurosport har blandt andet rettighederne til livesendinger fra vintersportens World Cup afdelinger og mesterskaber, tennis fra Australien Open, French Open og US Open, cykling i form af Giro d’Italia og Tour de France, 24 timers Le Mans, Dakarrally, atletik, FIA WTCC, ridning, svømning, de store maraton løb i New York, London, Paris og Berlin, de afrikanske mesterskaber i fodbold, damernes EM i fodbold, Superbike VM samt store snookerturneringer. Eurosport viser også meget anden sport som følges tæt i populære magasiner. Disse magasiner kunne eksempelvis være US PGA i golf, CrossFit-programmet ”The Box” eller klassikeren ”Eurogoals”.

Canal9
50,-

CANAL9 er sport, action, dramatik, spænding og gang i den. Der er film, krimi-serier, dokumentarprogrammer på programfladen. Alt fra Glamour til Law & Order: Criminal Intent. Og så er der fodbold! Superliga, La Liga og Europa League. Alle top holdene spiller på CANAL9. Det hele er flot præsenteret af vores profiler: Michael Gravgaard, Erik Rasmussen, Mette Cornelius og Stig Tøfting.

TV 2
50,-

TV2 er danskernes foretrukne tv-kanal, som er kendetegnet ved et mangfoldigt programudbud, der omfatter nyheder, underholdning, topsport, dansk fiktion, aktualitet og dokumentar, spillefilm, morgen-tv, børne-tv og meget mere. Foruden at være Danmarks mest sete kanal er TV2 den kanal, der sender flest timers nyheder om året. TV2 er ligeledes den kanal, som sender flest danske programmer, ligesom TV2 er kanalen, der sender flest timers førstegangsudsendelser.

Kanal 4
50,-

Kanal 4 - kvindekanalen med tid til nærvær og fordybelse. Her finder du rørende og livsbekræftende reportageserier, populære danske dokumentarserier og prisvindende, internationale dramaserier og film. Her er plads til følelser og refleksion, når du kommer helt tæt på virkelighedens dramaer og får medrivende tv, der taler til hjertet og mærkes i maven.

Eurosport 2
50,-

Eurosport 2 er en sportsdedikeret kanal, der sender mere end 2000 timers live sport hvert år. Som med søster-kanalen Eurosport fokuserer Eurosport 2 på at sende alverdens sport. Eurosport 2 bruger, ligesom Eurosport, dygtige og engagerede kommentatorer, der er eksperter indenfor hver sin sportsgren. Eurosport 2 har enestående rettigheder til mange forskellige sportsgrene heriblandt fodbold fra den tyske Bundesliga med 5 direkte sendinger hver uge. Eurosport 2 sender hele året, uanset om det er sommer eller vinterbegivenheder. Eksempelvis sender kanalen BMX, surfing, snowboard og freestyle fra diverse vinter World Cups. Holdsport har dog en helt speciel plads på Eurosport 2, som sender store og klassiske turneringer som Champions League i håndbold og Eurocup i Basketball. Endvidere sender Eurosport 2 også amerikansk fodbold fra NCAA samt australsk fodbold. Cykling, motorsport, snooker, cricket og tennis er også vigtige sportsgrene på kanalen, og under Grand Slam turneringer sender såvel Eurosport som Eurosport 2 en uovertruffen stor mængde af tennis.

TV3 puls
60,-

TV3 puls er god underholdning, medrivende sport, inspirerende livsstilsprogrammer, fede film og prisbelønnede serier. En kanal for både mænd og kvinder, der sætter pris på solidt indhold.

Kanal 5
70,-

Kanal 5 – tv til hele familien. Den brede underholdningskanal, der vil gøre dig en oplevelse rigere uanset alder og køn. Her finder du store danske underholdningsprogrammer, populære amerikanske krimiserier, danske reportageserier, det danske landsholds EM kvalifikationskampe, samt de bedste danske og udenlandske film. Sendes også analogt.

V Sport Ultra HD
70,-

V Sport Ultra HD sender de største kampe live fra de bedste ligaer i en overtruffen billedkvalitet. Du kan se udvalgte livekampe fra bl.a. Champions League, Premier League og Serie A. Desuden kan du, mellem liveudsendelserne, se optagelser fra Red Bull, som giver en smagsprøve på, hvor deltaljerede og flotte optagelserne kan blive i Ultra HD. Bemærk, at du skal have et Ultra HD/4K TV og Waoo’s 4K TV-boks for at kunne se kanalen.

TV3
70,-

TV3 HD står for underholdningen med masser af danske programmer og et suverænt miks af bl.a. storfilm, reality og serier.

TV3 MAX
70,-

TV3 MAX er den nye kanal byder på nogle af MTG’s stærkeste sportsrettigheder kombineret med unikt indhold inden for comedy og livsstil henvendt til især yngre mænd.

See
70,-

See pifter hverdagen op med en stærk sammensætning af komedie-, drama- og krimiserier. I weekenderne finder du desuden udvalgt topsport herunder kampe fra et par af de største fodboldligaer i verden: Premier League og Bundesligaen. Udover sport og serier sørger See for suveræn underholdning i form af Viaplay Originals, YouSee Originals og spændende film.

V Sport Golf
90,-

Mere end 1.400 timers direkte golf.

TV 3 Sport
90,-

Premium sportskanal, der blandt nøglerettighederne har Champions League fodbold, Superligafodbold, NFL, Wimbledon-tennis, Ishockey VM, dansk ishockey, NHL og håndbold.

Hustler TV
90,-

Hustler TV er ucensureret hardcore porno af absolut højeste kvalitet.

Hustler HD
90,-

-

TV3 Plus
150,-

TV3+ er hjemstedet for verdens bedste serier, underholdning og fodbold.