Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de efterhånden mange apps til strømpriserne. Der findes flere gode apps, men nogle giver dog et bedre overblik end andre. Find den app, som du føler dig bedst tilpas med.

Herunder finder du et par apps, som vi hos nef kan anbefale, når du gerne vil have et godt overblik over timepriserne på el.

 

Strøm app

Elly

Den bedste app, som vi endnu har set til iPhone og iPad, til at følge din strøm.

Appen er lige nu kun tilgængelig på iPhone og iPad. Her har du mulighed for at koble appen til eloverblik.dk via MIT-ID. Det betyder, at du vil være i stand til at følge dit eget faktuelle forbrug time for time, og ikke kun markedsprisen på el. Fordelen er, at du kan tilknytte flere forbrugspunkter.

Ved opkobling til eloverblik.dk, guides du på vej af en fin lille vejledning i appen. 

Appen har yderligere den fordel, at den oplyser hvilken elleverandør du har, og hvilket netselskab du er tilknyttet.

Min strøm

Her har du også mulighed for at koble appen til eloverblik.dk via MIT-ID. Det betyder, at du vil være i stand til at følge dit eget faktuelle forbrug time for time, og ikke kun markedsprisen på el. Fordelen er, at du kan tilknytte flere forbrugspunkter.

Du finder en udførlig vejledning til installation af Min Strøm appen og opkobling af appen til eloverblik.dk her.

Går du i stå undervejs med installation og opkobling af appen, så kontakt os gerne på tlf. 63 32 11 00.

 

Strøm

Her kan du, ligesom i appen Min Strøm, koble til eloverblik.dk via NEM-ID. Du kan også her tilknytte flere forbrugspunkter.

 

Nord Pool (overblik fra den nordiske elbørs)

Vær opmærksom på at:
- Du selv skal vælge DKK som valuta 
- DK1 er vest for Storebælt (Jylland og Fyn) 
- DK2 er øst for Storebælt (Sjælland) 
- Priserne er oplyst i DKK/MWh, dvs. du skal dividere med 1.000 for at få DKK/kWh. Herefter skal der ganges med 1,25, hvis du ønsker at se prisen inkl. moms.

 

Billigt Strøm

Den bedste app, som vi endnu har set, der også er tilgængelig for Android brugere.

Her har du mulighed for at koble appen til eloverblik.dk via MIT-ID. Det betyder, at du vil være i stand til at følge dit eget faktuelle forbrug time for time, og ikke kun markedsprisen på el. Fordelen er, at du kan tilknytte flere forbrugspunkter.

Ved opkobling til eloverblik.dk, guides du på vej af en fin lille vejledning i appen. Her du brug for yderligere vejledning, så følg vejledningen her, ring til nef Strøm på tlf. 63 32 11 00 eller kom forbi vores kontor på Tårupstrandvej 15 i Kerteminde.

Spotpris

Er tilgængelig i App Store på iPhone. Når du har downloadet appen, skal du vælge land og herefter DK1 (øst for Storebælt eller DK2 vest for Storebælt). Du får prisen inkl. moms.

Elspotpriser

Er tilgængelig i App Store på iPhone og Play Butik til Android. For at vælge prisområde (DK1 eller DK2) og valuta, går du i appen ind på indstillinger. I appen får du timeprisen inkl. moms.

De apps, som vi anbefaler er alle uafhængige, dvs. de er ikke oprettet af konkurrerende elvirksomheder. Ingen af de nævnte apps giver tilladelse til videredeling af dine data til tredjepart. Når du søger efter din foretrukne app, vil det fremgå, om dine data indsamles og videregives eller ej. Alle de nævnte apps giver et fint grafisk overblik over timepriserne.

Hos nef Strøm får du altid el til variabel timepris. Det betyder, at prisen, du betaler for din el, følger den variable timepris på elbørsen.

Hver dag omkring kl. 13.00 kan du se elpriserne for det næste døgns tid, hvilket giver dig mulighed for at planlægge dit forbrug. Men, hvor kan du med fordel følge timeprisen, og dermed planlægge lidt frem i tiden? En fin mulighed kan være at downloade en app. 

Har du spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på tlf. 63 32 11 00. Vi er hurtige på telefonerne, og vi hjælper dig gerne.

Er du ikke allerede strømkunde hos os, og vil du gerne have:

  • Strøm til variabel timepris, så du kan bruge strømmen på de tidspunkter, hvor den er billigst
  • Korte svartider på telefonen, effektiv og nærværende kundebetjening, så du kan få besvaret dine spørgsmål

Så bliv en del af mange glade kunder hos nef Strøm. Få et overblik over vores strømprodukter her.